Coach Anna - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Anna

"Att ändra sina beteenden och vanor är en del av viktresan för att nå sitt mål och behålla vikten."

Jag heter Anna och är 49 år och bor i Falkenberg. Jag bor på en avstyckad gård med min man och med hästar, katt och hund. Djur och natur är en stor del av min livsstil.

Att ändra sina beteenden och vanor är en del av viktresan

Som många andra med mig så har gjort flera viktresor med ViktVäktarna. Jag äter ofta pga av känslor men denna senaste gången har jag mer förändrat mitt tänk, vanor och beteenden nu har jag hållit min vikt i sju år. Att ändra sina beteenden och vanor är en del av viktresan för att nå sitt mål och behålla vikten

Det bästa med att arbeta som coach på ViktVäktarna är att få guida människor att hitta lösningar på hinder som är i vägen.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Anna över Zoom. Anna har gjort flera viktresor med ViktVäktarna men har hållit sin vikt de senaste sju åren. ”Att ändra sina beteenden och vanor är en del av viktresan för att nå sitt mål och behålla vikten” säger Anna.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Anna livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!