Livesända workshops | WW ViktVäktarna

Välkommen till öppet hus på våra livesända workshops

Ett utmärkt tillfälle för dig som är nyfiken på vad som händer på en livesändning och vill ha lite extra pepp. Vi sänder vi live vid fyra tillfällen under v 6 och 7. Det enda du behöver göra är att ladda ner Zoom och gå med! Ge dig själv en nystart. Vi ses!

Vecka 6 & 7, måndagar kl 20.30 - coach Jennifer
Vecka 6 & 7, torsdagar kl 20.30 - coach Annelie

Första Öppet hus nu på måndag klockan 20:30

Våra livesända workshops - hitta en tid som passar dig

Möt våra härliga coacher på den tid som funkar för dig. Våra coacher sänder live varje dag! Kanske kan någon av våra temagrupper Kickstart, Express eller XL passa dig? Läs mer om dem här. Delta från bussen, på promenaden eller i soffan. Du vet väl om att vi erbjuder digital check-in med din coach 30 minuter innan din livesända workshop börjar? Passa på att utvärdera veckan och sätt nya mål tillsammans med din coach. Vänta inte - Kika in och inspireras i en livesändning redan idag!
För våra digitala workshops använder vi Zoom. För bästa upplevelse ber vi dig uppdatera till den senaste versionen. https://zoom.us/download

Hitta en grupp som passar dig!

Vill du kickstarta veckan eller har du många kilon att gå ner? Olika faser i livet innebär olika utmaningar med hälsan och vikten. Vi har dessutom olika intressen och vardagsrutiner.

Ta chansen att gå med i en grupp med andra som har liknande utmaningar som dig, och ta del av erfarenheter, tips och inspiration. Klicka här för att läsa mer om våra temagrupper.