Student | WW ViktVäktarna

För dig som

student!

Vill du gå ner i vikt, men ändå fortsätta leva det ljuva studentlivet?
Äta den mat du vill och ta en öl med klasskompisarna?
Då ska du välja ViktVäktarna!

 

 

Varför ViktVäktarna?

Vårt program handlar om att göra smarta val så att du kan fortsätta leva ditt liv med allt vad det innebär för just dig. Det går alltid att göra bättre val – även om du vill äta billigt, snabblagat och gå på fest. Du bestämmer vad du vill äta - och gör utrymme för det som är viktigt för just dig! Vi erbjuder:

App

I appen har du allt du behöver – recept, koll på din mat, aktivitet och vikt plus pepp och stöd från andra ViktVäktare i vårt Community. Dessutom en smidig skanner så att du kan kolla upp smarta val direkt i affären!

Recept

Vi ger dig enkla recept som är lättlagade och goda. Med rena råvaror och få ingredienser behöver nyttig mat inte vara dyrt.  

Pepp

Vi stöttar dig från start till mål och du väljer själv om du vill ha stöd från en coach på våra möten eller om du vill följa ViktVäktarna på egen hand. Oavsett vilket du väljer så finns vi här med över 45 års erfarenhet inom viktminskning. 

Ebba har fått rutiner som fungerar i hennes liv

Innan Ebba började ViktVäktarna trodde hon inte att det var något för henne, och det tror hon att flera unga känner.

-Jag vill visa för andra unga att det inte behöver vara så svårt att hitta en hälsosam livsstil. Du behöver inte förbjuda dig själv en massa eller träna stenhårt för att lyckas!