Att gå ner i vikt | WW Sverige

WW ViktVäktarna hjälper dig att

Gå ner i vikt

Gå ner mer i vikt med WW ViktVäktarna

Hos oss finns inga förbud, du äter dig mätt på vanlig mat, varje dag och går ändå ner i vikt. Vårt program hjälper dig att äta hälsosamt och smart så att du får en hälsosam viktminskning.

Vi hjälper dig dessutom att komma igång och röra på dig. Även om du inte rör på dig kommer du att gå ner i vikt med vårt program, men motion i samband med bra matvanor är den perfekta kombinationen för att gå ner i vikt. 

Vad händer i kroppen
när man går ner i vikt?

När man vill gå ner i vikt är det fettet man vill bli av med, men under viktminskningen bryts även proteiner och muskler ner. Därför är det viktigt att träna och äta hälsosam mat som är allsidig och näringsrik, så att man bygger upp ny muskelmassa och förser kroppen med alla viktiga näringsämnen som den behöver. Muskelmassa kräver dessutom mycket energi i vila, så en vältränad person har en högre förbränning än en otränad – och kan därför äta mer utan att gå upp i vikt.

Att gå ner i vikt kräver arbete, och är ofta något som man får kämpa med hela livet. Att hålla koll på sitt matintag och röra på sig är nyckeln till att lyckas. 


Studier visar att personer som kombinerar kost och träning går ner 3 gånger mer i vikt än personer som endast tränar.*​

 

 

Vilka positiva effekter får man
när man går ner i vikt?

Fördelarna med att gå ner i vikt är många. Förutom de mest uppenbara som att man sover bättre, får ett ökat välbefinnande och blir piggare så påverkar viktminskning även livslängden – du ökar chanserna till att leva längre om du går ner i vikt. När man går ner i vikt minskar blodtrycket, blodfett och blodsocker.

Endast idag: 3 månader för 1

Välj medlemskap:

Digital

Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår hyllade app
(3 månader för 1).

Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach samt får tillgång till vår app
(3 månader för 1).