Vi älskar god och hälsosam mat, och tror inte att man lyckas i längden om man sätter upp en massa förbud. Med ViktVäktarna lär du dig äta smart så att det finns utrymme för den mat och de godsaker du verkligen gillar och vill fortsätta unna dig. Sommar innebär grillning, picknickar och andra sociala sammankomster där maten ofta spelar en stor roll. Självklart ska du kunna njuta och ta del även om du vill gå ner i vikt! Vårt program guidar dig till att äta smart och vi har mängder av läckra recept som passar både vardag och fest. 

ViktVäktarnas matkasse

​ViktVäktarnas matkasse hjälper dig välja hälsosam mat. Du slipper fundera över vad som ska serveras till middag varje dag, och kan vara säker på att det blir en nyttig måltid. Dessutom sparar du tid till annat då de flesta recepten är både enkla och snabba att tillaga. Nyhet, nu även laktosfri!

Läs meR om vår matkasse

Beställ matkassen!

Tandoorikyckling med grön curry

Ny kokbok

Var Dags Mat

God och hälsosam mat - för alla dina dagar!

Med Var dags mat är vår förhoppning att du ska få inspiration till vardagens alla middagar, familjens fredagsmys och helgens bjudningar. Vi hoppas också att du ska hitta din favorit för när höstmörkret smyger sig på och för sommardagar när ljuset dröjer sig kvar länge.

Köp kokboken idag!


Ät smart på restaurang

Jo, men visst kan du fortfarande gå på restaurang när du går ner i vikt.  Med ViktVäktarna äter du vanlig och hälsosam mat vilket innebär att du fortfarande kan njuta av restaurang- och cafébesök tillsammans med familj och vänner. Vi har tipsen som gör att du kan fortsätta njuta och ändå gå ner i vikt när du går på restaurang. Se våra smarta tips här!


Hälsosam mat för hela familjen

​Våra recept är hälsosamma och nyttiga och passar hela familjen. De familjemedlemmar som inte behöver tänka på vikten kan enkelt äta en större portion eller tillsätta någon ingrediens. Även ViktVäktarnas matkasse innehåller nyttig, hälsosam mat som passar hela familjen. Läs mer om hälsosam mat för hela familjen här! 


En dag med ViktVäktarna

Är du nyfiken på hur en dag med ViktVäktarna kan se ut? Kolla in den här dagsmenyn med frukost, lunch, middag och flera mellanmål. Hur ser en dag ut med ViktVäktarna?

Lär dig äta smartare med ViktVäktarna!