[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

WW Science Center | WW ViktVäktarna

Välkommen till

Science Center

Om programmet

ViktVäktarnas program vilar på vetenskap, och hoppar inte på de senaste trenderna. Istället utgår vi från den senaste vetenskapen inom nutrition och beteende för att hjälpa medlemmar att skapa livsstilsförändringar och nå sina vikt- och hälsomål. ViktVäktarna® program är dessutom en av få metoder som uppfyller alla kriterier som experter angett som nödvändiga för att skapa beteendeförändringar för en effektiv viktminskning. ​¹ ² Vi har även bevis för att dessa metoder för beteendeförändringar verkligen fungerar.

Effektiv viktminskning

I ett flertal studier, visade det sig att WW var mer effektivt för en hållbar viktminskning (definieras som 6-12 månader) i jämförelse med: 

Dessutom har WW blivit testat och visat sig vara effektivt för kroniska hälsotillstånd, så som:

  • Prediabetes - WW är 12 gånger mer effektivt för viktminskning än en självhjälpsmetod och gav förbättringar i glukoskontroll för de med prediabetes  ⁶.
  • Typ 2 diabetes - WW är 2 gånger mer effektivt för viktminskning än den diabetesrådgivning och utbildning som är standard och gav större förbättringar i glukoskontroll för de med typ 2 diabetes ⁷.

Kostnadseffektivt

I en recension av viktminskningsprogram visade sig WW vara det mest kostnadseffektiva i jämförelse med andra kliniskt bevisade program så som Vtrim, Qysmia, Orlistat och Jenny Craig  .