Ät, njut och må bra!
Kör sommaren tillsammans med ViktVäktarna!
ALL INCLUSIVE

Från 91:-/vecka

Möten + webb + app  

 

Hitta ett möte!

Priset är baserat på 12 månaders medlemskap, 395 kr/mån

Köpt kod på möte? Aktivera HÄR

ONLINE

Från 45:-/vecka

Webb + app  

 

 

Priset är baserat på 12 månaders medlemskap, 195 kr/mån

Med ViktVäktarnas nya program Mat & Motion med SmartPoints kan du äta, njuta och må bra och ändå gå ner i vikt. Vi utvecklar ständigt vårt program efter den senaste forskningen inom mat och hälsa för att du ska få den bästa viktminskningen. Nu introducerar vi hälsosamma SmartPoints. När du följer programmet äter du hälsosammare och smartare samtidigt som du går ner i vikt. När du väl börjat äta mer hälsosamt, ja då vill du göra fler hälsosamma val – som att komma igång och röra på dig. Motion gör dig starkare, får dig att må bättre och du går ner i vikt snabbare. Det kan bli din bästa sommar någonsin! Läs mer om hur ViktVäktarna fungerar.

 

Enkelt & smart

Med ViktVäktarnas smarta redskap kan du enkelt registrera din mat och motion. Du har full koll var du än är via webben eller i vår app var och när du vill. Du kan söka och utforska massor av recept, allt från laktos- och glutenfria recept till måltider skapade av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock 2014. 

Inspirera eller inspireras av andra i vårt Community.

ViktVäktarna och motivation

 

– Jag har en helt ny garderob nu. Ibland har jag bara haft ett plagg i 2 månader!

Sanna, - 70 kg

Smarta redskap

Med våra smarta redskap på webben & i appen kan du söka och utforska massor av recept, allt från laktos & glutenfria recept till måltider skapade av Amir, vinnare av Sveriges mästerkock 2014. Vill du snabbt få veta livsmedlets SmartPointsvärde kan du enkelt skanna streckoden och ta reda på det!

Läs mer om vårt program. 

Motionera smart!

 ViktVäktarna och Flowin® träningskoncept

Nu erbjuder ViktVäktarna i samarbete med Flowin® träningskoncept ett långsiktigt engagemang för din hälsa med fokus på både kost och träning. När du vill gå ner i vikt är det fortfarande vår välbeprövade metod som hjälper dig mest, men om du lägger till motion så kommer du uppleva ytterligare en massa positiva effekter. Flowin® träningskoncept är både effektivt och skonsamt för din kropp. Det används idag inom rehabilitering, elitidrott och av motionärer i över 50 länder. 

Läs mer och se film om Flowin® träningskoncept 

HÄR.

Träning online!

ViktVäktarna + Träning! Nu introducerar ViktVäktarna ett kombomedlemskap! Följ ViktVäktarna samt få tillgång till en rad motionsprogram kopplade till fysiska träningscoacher genom träningstjänsten Shapelink, en av Sveriges ledande träningstjänster online. Programmen är anpassade för att passa motionärer på alla olika nivåer. Programmen som går att välja mellan är Bas, Plus & Premium. Du väljer själv hur avancerad tjänsten skall vara.

Läs mer om Träning Online!

Bli medlem! 


Karin ger dig kollen

Hört uttrycket smal på utsidan men tjock på insidan? I sista avsnittet av Karin ger dig kollen träffar vi Tilde Fröling – som sällan eller aldrig reflekterar över vad hon äter och som inte har några problem med att äta godis både en och två och tre gånger i veckan.

Se avsnittet häR!

Skaffa dig en Bodyguard hos ViktVäktarna.

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
Personlig coaching

När du går med i ViktVäktarna All Inclusive får du en egen Bodyguard. ViktVäktarnas Bodyguards ser till att du äter rätt och hälsosamt men också att du tränar och tänker mer medvetet på vad som får dig och din kropp att må riktigt bra. Välkommen till närmaste möte med någon av alla våra fantastiska Bodyguards.

Se filmen om varför ViktVäktarna är ett smart val.

Hitta våra mötenklicka här! 

 

Vad händer på veckans möte?

Varje vecka diskuterar vi ett gemensamt ämne som rör viktminskning, mat eller motion på våra möten runt om i Sverige. Så oavsett var i Sverige du besöker oss, har vi samma tema på veckans möte. Är du nyfiken på vad veckans möte handlar om? Här får du en liten sammanfattning: 

Vecka 27:  Hämta andan i sommar

Semester och ledighet innebär ofta att vi planerar in både det ena och det andra. Glöm inte att planera in DIG också. Hämta andan i sommar. Välkommen!

Community - för dig!

Bli inspirerad och inspirera andra på vårt Community som du hittar i ViktVäktarnas app. Här kan du följa andra medlemmars viktresa och hitta massor med motivation. Lägg upp egna bilder eller dela med dig av något bra tips.

Du är aldrig ensam på viktresan!

För mer inspiration klicka här

Börja ditt nya liv idag!

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015

Vår matkasse

Beställ vår matkasse 

ViktVäktarnas matkasse innehåller goda, nyttiga recept och färska råvaror av hög kvalitet från City Gross. Den passar alla som bryr sig om sin vikt och en hälsosam livsstil.

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015

VV-Podden

NYTT AVSNITT UTE NU!

VV-Podden är en podcast från ViktVäktarna med fokus på hälsa, mat och träning – ämnen som engagerar många.

 

 

 

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015

Webbshop

 

Gå till vår webbshop

I ViktVäktarnas webbshop hittar du goda produkter och smarta hjälpmedel som hjälper dig på vägen mot din målvikt. Trevlig shopping!