WW ViktVäktarna: Viktminskning & Wellness | WW ViktVäktarna

Nu 50% rabatt
JUST NU: Vårerbjudande på medlemskap!

Kickstarta våren med hälsosamma vanor.

Tidsbegränsat!
Nu 50% rabatt
NYA mittWW+
TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE:
50% rabatt i 4 månader – om du blir medlem idag!

Mat, träning, mindset och sömn påverkar din viktminskning. Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp om din hälsa - så att hela du mår bra.

Redo att komma igång?

Välj det medlemskap som passar dig och kicka igång din hälsoresa på rätt sätt.
Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.
Coach + Digital
Passar dig som vill få stöd av en coach, samtidigt som du använder appen!
NYHET!

Vi utvecklar våra livesända workshops - för att ge dig det bästa stödet

Nu har du som deltar i våra livesända workshops möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coach) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Dessutom!

Är du nybliven förälder, senior eller har du många kilon att gå ner? Nu kan du delta i livesända workshops med likasinnade och ta del av erfarenheter, tips och tricks för att klara hälsoresan.

Digital Wellness Check-in 30 minuter före livesänd workshop
NYA mittWW+ tar ett helhetsgrepp om din hälsa
En helhetssyn på viktminskning

NYA mittWW+ börjar med en personlig hälsocheck. När du gör din hälsocheck lär vi känna hela dig, och kan ge dig ett mer omfattande och personligt stöd längs din hälsoresa. Det gör din viktminskning lättare!

Upptäck vad som påverkar din hälsa och ditt välmående

Gör din hälsocheck och lär dig mer om hur du äter, motionerar, sover och tänker. Vetenskap visar att allt detta spelar roll för din hälsa och viktminskning.

WW ViktVäktarna fungerar för alla

Vårt program mittWW+ är skräddarsytt för din livsstil och dina unika behov. WW ViktVäktarna har hjälpt miljontals medlemmar att gå ner i vikt.

Vi klarade det, det gör du också!

Våra medlemmar
Jonas, -17 kg*

Stjärnstylist, TV-kändis och stolt ambassadör och medlem hos WW ViktVäktarna!

Coach + Digital-medlem
March for Water

Gå med oss för rent vatten!

785 miljoner män­niskor runt om i världen sak­nar till­gång till rent vat­ten. Varje dag går miljoner kvinnor och flickor i timmar bara för att hämta smutsigt vatten.

Det vill vi på WW ViktVäktarna förändra genom att i år vara del av WaterAids kampanj March for Water. Tillsammans med våra medlemmar kan vi motionera för vår egen hälsas skull och samtidigt bidra till att fler kvinnor får rent vatten! Visst går du med oss?

March for Water
Foto: Eliza Powell
Ät det du älskar — samtidigt som du går ner i vikt

Brukar du laga mat eller äter du ofta ute? Hos WW ViktVäktarna finns inga förbud. Vi hjälper dig att göra smarta val som passar din livsstil.

Vår smarta kasse!

Gör vardagen enklare med WW ViktVäktarnas matkassar! Våra olika matkassar innehåller goda, nyttiga och SmartPointsberäknade® recept som passar hela familjen, med färska råvaror av hög kvalitet från City Gross.

WW ViktVäktarna är den bästa metoden för viktminskning 11 år i rad!*

#1 Bästa metoden för viktminskning

*U.S. News & World Report ranked WW the #1 Best Diet for Weight Loss for 11 years in a row (2011-2021).

Undrar du något? Vi har svaren!

WW ViktVäktarna

mittWW+ är en uppgradering av vårt mest personliga program någonsin. Mat, motion, sömn och hur du tänker—allt påverkar din hälsa och vårt vetenskapligt baserade program tar hänsyn till alla aspekter.


WW ViktVäktarna

WW-appen ger dig receptförslag, har en streckkodsläsare för matvaror, hjälper dig registrera mat, aktivitet, vatten och sömn, du får veckorapporter varje vecka och mycket mer. Allt för att hjälpa dig längs hela vägen!


WW ViktVäktarna

Massor! Hos oss är ingen mat förbjuden, vi tror på att skapa nya vanor för att nå framgång som varar i längden. Du får recept och matchas med en plan anpassad efter din livsstil.


WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna har över 3000 recept med massor av goda gröna alternativ som gör det enkelt att kombinera en vegetarisk eller vegansk livsstil med att gå ner i vikt.


WW ViktVäktarna

Inte alls! Du kan själv välja hur du vill genomföra din viktresa. Antingen på egen hand med vår app eller med hjälp av en coach som stöttar dig virtuellt eller fysiskt. Du väljer vad som passar dig!


WW ViktVäktarna

Med vårt medlemskap Digital gör du hälsoresan på egen hand med hjälp av vår hyllade app. Coach + Digital passar dig som vill ha stöd av en coach.


WW ViktVäktarna

När det kommer till näringslära är kalorier inte allt. Vårt vetenskapligt baserade SmartPoints®system tar hänsyn till kalorier, socker, mättat fett och protein för att guida dig till en mer hälsosam livsstil.


WW ViktVäktarna

Våra diplomerade Wellness Coacher har själva genomfört en framgångsrik viktresa och är nu redo att ge dig sina bästa tips och tekniker för att underlätta för din viktminskning.


*Gå ner upp till 1 kg/vecka med WW ViktVäktarna. Medlemmarna på bilderna gick ner i vikt med vårt tidigare program och har fortsatt med mittWW+.