WW ViktVäktarna: Viktminskning & Wellness | WW ViktVäktarna

Bli medlem:
Just nu: 50% året ut!
Dags för nya vanor?

Just nu: 50% året ut

Möt hösten med massor av energi och inspirerande recept för hela familjen. I vår prisbelönta app finns allt du behöver! Möt hösten, lite lättare!

Bli medlem nu och få 4 veckors kickstartsmeny - garanterat resultat!

Redo att komma igång?

WW ViktVäktarna är utsedd till #1 Bästa viktminskningsprogrammet för tolfte året i rad!
Välj ditt medlemskap och kom igång du också:
Digital
Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.
Just nu, 50% rabatt året ut!
Med coachning!
Coach + Digital
Passar dig som vill få stöd av en coach, samtidigt som du använder appen!
Just nu, 50% rabatt året ut!
Digital
Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.
Just nu, 50% rabatt året ut!
Med coachning!
Coach + Digital
Passar dig som vill få stöd av en coach, samtidigt som du använder appen!
Just nu, 50% rabatt året ut!

Vårt program gör viktminskning enklare (och godare)

Bli medlem nu och få 4 veckors kickstartsmenyer - för garanterat resultat!

Kom igång med hälsosamma frukostar, luncher, middagar och mellanmål. Allt finns samlat i våra populära kickstartsmenyer för 4 veckor. Vi gör det enkelt för dig äta hälsosamt, må bra och gå ner i vikt samtidigt. Vänta inte. Börja idag!

Kickstartsmenyer från ViktVäktarna

En plan som är unik för dig

Ingen plan är den andra lik. När du blir medlem besvarar du ett frågeformulär så att vi kan ta fram din unika Pointsbudget och anpassade NollPointsmat.

Allt du behöver i en app!

★ ★ ★ ★ ★

1M+ apprecensioner


Vår prisbelönta app innehåller smarta verktyg som gör det enkelt och roligt att gå ner i vikt samtidigt som du njuter av maten du tycker om. Den ingår i båda våra medlemskap. Du får:

  • En unik plan som hjälper dig att äta hälsosamt, röra på dig och nå dina hälsomål.
  • 4000+ recept, veckomenyer, streckkodsläsare, restaurangguide, mindfulnessövningar, träningsvideos, vår populära Community och mycket mer.

Det är bevisat

Vårt program är baserat på kost- och beteendeforskning och nu blir du belönad för hälsosamma vanor! För första gången någonsin kan du utöka din budget för hälsosamma val - som att äta grönsaker, dricka vatten och vara aktiv.

Ät mat du älskar

Laga dina favoritrecept. Gå på brunch, middagsbjudning och kalas. Med vårt program finns det inga förbud. Lev livet och gå ner i vikt!

Vår smarta kasse!

Gör vardagen enklare med WW ViktVäktarnas matkassar! Våra olika matkassar innehåller goda, nyttiga och Pointsberäknade recept som passar hela familjen, med färska råvaror av hög kvalitet från City Gross.

NYHET! Låga kassen är äntligen tillbaka – goda och varierade recept som aldrig överstiger 10 Points!

ViktVäktarnas Matkasse från Citygross

Medlemmar hos WW ViktVäktarna går ner 2x mer i vikt än de som gör det på egen hand.**

Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program går ner upp till 1 kg i veckan*Medlemmar som följer WW ViktVäktarnas program går ner upp till 1 kg i veckan.

**12 månaders randomiserad studie i flera länder. Jämförelse av viktminskning mellan WW ViktVäktarnas program och ett "Gör det själv" upplägg där en informationsguide tillhandahölls. Under granskning. Finansierat av WW International, Inc.

Hitta rätt medlemskap för dig

Besvara några snabba frågor så matchar vi dig med det medlemskap som passar din livsstil och dina mål.

Är du medlem och har frågor om vårt program?

Välkommen att besöka gruppen Fråga våra experter i Community i WW-appen. Här svarar våra experter på alla dina frågor!

Eller delta på en livesändning via Zoom där våra coacher berättar allt om vårt mest personliga program någonsin! Tider hittar du här.

Börja idag med #1 bästa metoden för viktminskning!*

WW ViktVäktarna har för tolfte året i rad blivit utnämnda till bästa viktminskningsprogram. Denna fantastiska topplacering tillsammans med årtionden av kliniska studier visar på programmets effektivitet. Det finns ingen bättre tid att bli medlem än nu!
*U.S. News & World Report rankade WW den #1 Bästa Dieten för viktminskning för tolfte året i rad (2011-2022)

*Gå ner upp till 1 kg/vecka med WW ViktVäktarna. Medlemmarna har gått ned med tidigare program och fortsatt med PersonligaPoints.

Funderar du över något?

Vi svarar på vanliga frågor!

Till skillnad från andra viktminskningsprogram, tittar vi på kalorier och komplexa näringsvärden och skapar en enda lättförståelig siffra: ett Pointsvärde. Din unika budget och NollPointslista skapas för att du ska kunna äta mat du gillar. Nu kan du också addera Points för du ska hitta de hälsosamma vanorna som passar dig och fortsätta med dem! Det blir enkelt och roligt att följa vårt program!


Allt! Vi lovar, ingenting är förbjudet. När du går med i WW ViktVäktarna får du göra ett frågeformulär för att du ska få en unik budget och en unik NollPointslista. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget.


Det finns bra NollPointsalternativ och massor av recept för dig som är vegan eller vegetarian.


När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. PersonligaPoints tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


Du planerar din mat och dryck, du kan ta del av över 4000 recept, restaurangmat från kända matkedjor, en streckkodsläsare (för att göra det enkelt!), träningsvideos, Veckans check-in, ett eget Community med pepp och stöd och mycket mer. Appen ingår i alla medlemskap!


Det är helt upp till dig. Du kan delta i workshops fysiskt hos en coach eller digitalt via Zoom, då också med en coach. Så du kan helt enkelt välja vad som passar dig bäst. Vi har olika medlemskap för att alla ska kunna välja sitt sätt- oavsett om du vill göra det helt själv eller få stöd av en coach.


Våra coacher är experter på vårt program och kan ge dig det stöd du behöver, när du behöver det. Du väljer om du vill besöka en fysisk workshop eller delta i en livesänd workshop via Zoom. Deras stöd kommer hjälpa dig att nå dina mål.