WW ViktVäktarna: Viktminskning & Wellness | WW ViktVäktarna

[{"type":"span","children":[{"text":"Fr. 53 kr/veckan"}]}]
Äntligen kan du träffa din coach och andra medlemmar igen
Kom igång idag!
Bli medlem
Nedräkning till sommaren

Det är dags!

Fokusera på DIG i höst!

Med WW ViktVäktarna får du förutom tusentals härliga recept hjälp med motion, sömn och mindset för att nå dina mål.

Lev livet samtidigt som du går ner i vikt. Allt sker enkelt via vår prisbelönta app och är baserat på vetenskapliga studier. Så lätt. Så rätt!

Redo att komma igång?

WW ViktVäktarna är utsedd till #1 Bästa viktminskningsprogrammet för elfte året i rad!
Välj ditt medlemskap och kom igång du också:
Delta i workshops nära dig!
Coach + Digital
Passar dig som vill få stöd av en coach, samtidigt som du använder appen!
Från 92 kr/veckan
Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.
Från 53 kr/veckan
Delta i workshops nära dig!
Coach + Digital
Passar dig som vill få stöd av en coach, samtidigt som du använder appen!
Från 92 kr/veckan
Digital
Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår prisbelönta app.
Från 53 kr/veckan
NYHET!

Nu kan du träffa din coach igen!

Som vi har längtat efter att få öppna våra fysiska workshops. Nu kan du gå på workshops och få träffa våra coacher tillsammans med andra medlemmar. Ta del av detta och mycket mer med vårt medlemskap Coach + Digital.

Vi utvecklar fortsatt våra livesända workshops - för att ge dig det bästa stödet

Våra digitala workshops har blivit populära och dessa kommer vi givetvis fortsätta med nu när vi öppnat våra upp fysiska workshops. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coach) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Digital Wellness Check-in 30 minuter före livesänd workshop
mittWW+ tar ett helhetsgrepp om din hälsa
En helhetssyn på viktminskning

mittWW+ börjar med en personlig hälsocheck. När du gör din hälsocheck lär vi känna hela dig, och kan ge dig ett mer omfattande och personligt stöd längs din hälsoresa. Det gör din viktminskning lättare!

Upptäck vad som påverkar din hälsa och ditt välmående

Gör din hälsocheck och lär dig mer om hur du äter, motionerar, sover och tänker. Vetenskap visar att allt detta spelar roll för din hälsa och viktminskning.

WW ViktVäktarna fungerar för alla

Vårt program mittWW+ är skräddarsytt för din livsstil och dina unika behov. WW ViktVäktarna har hjälpt miljontals medlemmar att gå ner i vikt.

Vi klarade det, det gör du också!

Våra medlemmar
Jonas, -22 kg*

Stjärnstylist, TV-kändis och stolt ambassadör och medlem hos WW ViktVäktarna!

Coach + Digital-medlem
Ät det du älskar — samtidigt som du går ner i vikt

Brukar du laga mat eller äter du ofta ute? Hos WW ViktVäktarna finns inga förbud. Vi hjälper dig att göra smarta val som passar din livsstil.

Vår smarta kasse!

Gör vardagen enklare med WW ViktVäktarnas matkassar! Våra olika matkassar innehåller goda, nyttiga och SmartPointsberäknade® recept som passar hela familjen, med färska råvaror av hög kvalitet från City Gross.

Upptäck vår webbshop!

I webbshopen hittar du smarta hjälpmedel, smakfulla produkter och livsmedel som hjälper dig på din resa mot ett mer hälsosamt liv. Hitta din favorit bland våra populära bars, SmartPointsberäknade® färdigrätter och inspirerande kokböcker.

WW ViktVäktarna är den bästa metoden för viktminskning 11 år i rad!*

#1 Bästa metoden för viktminskning

*U.S. News & World Report ranked WW the #1 Best Diet for Weight Loss for 11 years in a row (2011-2021).

Undrar du något? Vi har svaren!

WW ViktVäktarna

mittWW+ är en uppgradering av vårt mest personliga program någonsin. Mat, motion, sömn och hur du tänker—allt påverkar din hälsa och vårt vetenskapligt baserade program tar hänsyn till alla aspekter.


WW ViktVäktarna

WW-appen ger dig receptförslag, har en streckkodsläsare för matvaror, hjälper dig registrera mat, aktivitet, vatten och sömn, du får veckorapporter varje vecka och mycket mer. Allt för att hjälpa dig längs hela vägen!


WW ViktVäktarna

Massor! Hos oss är ingen mat förbjuden, vi tror på att skapa nya vanor för att nå framgång som varar i längden. Du får recept och matchas med en plan anpassad efter din livsstil.


WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna har över 3000 recept med massor av goda gröna alternativ som gör det enkelt att kombinera en vegetarisk eller vegansk livsstil med att gå ner i vikt.


WW ViktVäktarna

Inte alls! Du kan själv välja hur du vill genomföra din viktresa. Antingen på egen hand med vår app eller med hjälp av en coach som stöttar dig virtuellt eller fysiskt. Du väljer vad som passar dig!


WW ViktVäktarna

Med vårt medlemskap Digital gör du hälsoresan på egen hand med hjälp av vår hyllade app. Coach + Digital passar dig som vill ha stöd av en coach.


WW ViktVäktarna

När det kommer till näringslära är kalorier inte allt. Vårt vetenskapligt baserade SmartPoints®system tar hänsyn till kalorier, socker, mättat fett och protein för att guida dig till en mer hälsosam livsstil.


WW ViktVäktarna

Våra diplomerade Wellness Coacher har själva genomfört en framgångsrik viktresa och är nu redo att ge dig sina bästa tips och tekniker för att underlätta för din viktminskning.


*Gå ner upp till 1 kg/vecka med WW ViktVäktarna. Medlemmarna på bilderna gick ner i vikt med vårt tidigare program och har fortsatt med mittWW+.