Coach Anna-Lena - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Anna-Lena

"Det är vi som aldrig ger upp som vinner!"

Jag heter Anna-Lena, är 52 år och bor i Uddevalla med min man och dotter på 9 år. Jag älskar att resa, gärna till Grekland och Gran Canaria. Att läsa spännande deckare är heller aldrig fel.

Min övervikt började redan som barn och jag har gjort MÅNGA försök att gå ner i vikt under årens lopp. Hade till slut en övervikt på 40 kg. När jag blev gravid, vid 43 års ålder, bestämde jag mig för att verkligen ta tag i mitt beteende/vanor, i kombination med bra kost och rörelse, för att vara en hälsosam mamma och orka hänga med på aktiviteter.

Rätt verktyg som jag alltid kan använda

ViktVäktarna gav mig rätt verktyg som jag alltid kan använda. Jag äter allt, men inte alltid. Jag äter vanlig mat, inga konstigheter, och lever helt normalt utan förbud.

Jag började som coach 2016 och det bästa är att få inspirera och motivera till medlemmarnas förändring. Jag vill skapa trygghet, värme och glädje som ger en gemenskap som gör att vi, tillsammans, alltid fortsätter framåt, med mottot: "Det är vi som aldrig ger upp som vinner!"

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Coach+Digital-medlem träffa vår coach Anna-Lena över Zoom. Hon gick med i ViktVäktarna efter sin graviditet för att bli en hälsosam mamma och orka mer. Hon började som coach 2016 och hennes motto är att “Det är vi som aldrig ger upp som vinner”.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Anna-Lenas livesända workshop

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!