Coach Annelie F - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Annelie

"Utnyttja medlemskapet fullt ut och du kommer att se att resultatet blir därefter."

Annelie heter jag, är 57 år ung och gift med Gunnar. Jag har tre underbara ungar som är utflugna sedan ett tag tillbaka. Vi bor på landet ca 3,5 mil nordväst om Stockholm.

Det ViktVäktarna och kostprogrammet rekommenderade förändrades mitt mindset

Jag är medlem sedan lång tid tillbaka och min hälsoresa har varit krokig med många "av och på". När jag väl började göra som ViktVäktarna och kostprogrammet rekommenderade förändrades mitt mindset och jag lyckades med hälsoresan, -16kg. Jag är coach sedan 2013 och mitt motto är; "Utnyttja" medlemskapet fullt ut och du kommer att se att resultatet blir därefter. Det är du värd!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Annelie över Zoom. Annelie har själv gått ner 16 kilo med ViktVäktarna och har varit coach sedan 2013.

Se kalendern för mötesschema.

Klicka här för att komma till Annelies livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!