Coach Christina Pi - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Christina

"Idag är första dagen på resten av våra liv, hur kan vi vara vårt bästa jag?"

Christina heter jag, och är på pappret 61 år, men känner mig idag betydligt yngre. Jag bor i södra utkanten av Stockholm tillsammans med mina hundar.

Mitt liv har ändrats mycket det senaste året, då min man och livskamrat sen 41 år avled i cancer. Mina vuxna barn och mitt härliga 3-åriga barnbarn motiverar mig att vilja leva mitt liv så bra som möjligt, jag har flera år kvar som jag vill orka "hänga med". Jag vill kunna njuta av livets goda både bildligt, men också matmässigt med balans. Det går ju att äta allt men inte alltid!

Jag gick ner 22 kg med ViktVäktarna och fick en helt ny livskvalitét

Min viktresa började i övre tonåren och efter många försök så bestämde jag mig för 7 år sedan för att se vad som hände om jag inte gav upp. Jag gick ner 22 kg med ViktVäktarna och fick en helt ny livskvalitét.

Sedan 2016 arbetar jag som coach och det är en ynnest att få inspirera andra till att kunna hitta sitt eget sätt till en hållbar och hälsosam livsstil.

Lite ord på vägen: "Det är små förändringar, som kommer att leda till stora resultat!"

Christina håller även i Express-workshops på måndagar.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Christina via Zoom. Christina startade sin viktresa i övre tonåren men för 7 år sedan bestämde hon sig för att inte ge upp och gick då ner 22 kg med ViktVäktarna. Hon har arbetat som coach sedan 2016 och hennes ord på vägen är: "Det är små förändringar, som kommer att leda till stora resultat!"

Christina sänder live på måndagar klockan 07.00.

Klicka på länken för att komma till Christinas livesända workshop (Wellness check-in startar 30 minuter innan utsatt tid)

Se kalendern för mötesschema.

Klicka här för att komma till Christinas livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!