Coach Helén - "Små enkla val i vardagen leder till stor framgång" | WW ViktVäktarna

Säg hej till Helén

Jag heter Helén, är 55 år och bor i Åkarp med man, våra barn och två hundar.

Min egen resa med WW ViktVäktarna är lång, jag har varit medlem ett antal gånger. Men en dag så fick det vara nog. Jag var på semester och såg ett gäng glada äldre damer och tänkte direkt att jag vill orka bli gammal. Jag vill orka vara aktiv och kunna resa. 3 år senare blev jag guldmedlem och hade gått ner 34 kilo.

Jag har arbetat som coach sedan januari 2020. Att jobba med det jag brinner mest för, god mat och hälsosamma vanor. Det ger mig så mycket glädje och energi varje dag.

Små enkla val i vardagen leder till stor framgång och kom alltid ihåg just ditt varför: Vad skulle det innebära för dig att nå dina mål och må bra?

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Coach+Digital-medlem träffa vår coach Helén över Zoom. Hon har varit medlem i WW ViktVäktarna flera omgångar och varit coach sedan januari 2020. Hon säger att små enkla val i vardagen leder till stor framgång och uppmanar alla att komma ihåg sitt varför: Vad innebär det för dig att nå ditt mål och må bra?

Helén sänder live på torsdagar klockan 18:00 samt söndagar kl 10.00.

Klicka här för att komma till Heléns livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!