Coach Helena B - "Mitt mål är att hjälpa andra på vägen till ändrat beteende" | WW ViktVäktarna

Coach hos ViktVäktarna Sverige
Coach hos ViktVäktarna Sverige

Säg hej till Helena

Jag bor i Boden, gift och har 2 barn.Vi har en massa fyrbenta djur på gården. En hund och ett ganska stort gäng med hästar. Jag har alltid älskat djur och har ridit sedan jag var 10 år.

Jag blev medlem hos ViktVäktarna första gången 1988 och har skrivit in mig många gånger tills jag en dag sa till mig själv att detta sista gången och det är för alltid! Jag skulle lära mig hur jag skulle hantera att inte äta för mycket godis och fika, framför allt lära mig varför jag gjorde som jag gjorde. Så blev det, jag gick ned ca 40 kg, har såklart gått lite upp och ned genom åren men mitt mindset släpper inte in dem för att stanna.

Jag älskar att coacha andra på vägen till ändrat beteende, till att bli stark mentalt och må bättre utan en massa förbud och går nu in på mitt 14-e år som WW-coach (2023)

Mitt mål är att hjälpa andra på vägen till ändrat beteende, till att bli stark mentalt och må bättre utan en massa förbud.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som CPremium-medlem träffa vår coach Helena över Zoom. Helena har gått ner 40 kilo med ViktVäktarna och har som mål att hjälpa andra på vägen till ändrat beteende, till att bli stark mentalt och må bättre utan en massa förbud.

Se kalendern för mötesschema.

Klicka här för att komma till Helenas livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!