Coach Ingela - "Mitt ledord är Balans" | WW ViktVäktarna

Säg hej till Ingela

Jag heter Ingela, är 61 år och bor i Uppsala med min make John. Är mamma till 6 barn och har numera även 7 barnbarn. Älskar att umgås med familjen och att resa, framförallt gärna till USA.

Jag har varit medlem i ViktVäktarna till och från sedan 1998, på prickarnas tid. Jag nådde min målvikt 2015 efter jag insett hur, när och vad jag äter och dricker. I augusti 2015 blev jag coach och det allra bästa är att få möta människor och ta del av deras resa, lyssna på deras tankar och få vara med när de hittar sina lösningar och får uppleva sin livs resa.

Mitt ledord är Balans. Alla kan hitta en sund balans med fötterna på jorden och insikten i att man kan lyckas.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Ingela över Zoom. Ingela blev coach 2015 efter att ha nått sin målvikt och varit med i ViktVäktarna till och från sedan 1998. Hennes ledord är balans - “Alla kan hitta en sund balans med fötterna på jorden och insikten i att man kan lyckas”, säger hon.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka på länken för att komma till Ingelas livesända workshop

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!