Coach Jennifer - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Livesända workshops

Säg hej till Jennifer

"Vinnaren är den som aldrig ger upp!"

Jag heter Jennifer, är 46 år och bor i Borås med sonen Milou 14 år. Jag älskar att laga mat, kläder och stil, men även att besöka historiska slott.

Min resa med ViktVäktarna har inte varit helt spikrak. Efter många misslyckade försök på egen hand insåg jag att jag behövde vara ärlig mot mig själv och att ensam inte är stark. För att lyckas behövde jag rätt verktyg och personligt stöd med inspiration från en professionell coach.

Jag behövde arbeta på mitt beteende och förhållande till mat

Att gå ner 35 kg innebar en stor förändring när det avsåg kost och motion. Men framför innebar de att jag behövde arbeta på mitt beteende och förhållande till mat. Jag behövde förstå orsakerna till varför jag hade byggt upp ohälsosamma vanor över tid.

Jag har varit coach i 19 år och det allra bästa är att jag med min förmåga kan hjälpa andra att åstadkomma en hållbar förändring. Att få dela den resan är fantastiskt!

Mitt ledord är att: Vinnaren är den som ALDRIG ger upp!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Jennifer över Zoom. Hon har varit coach i 17 år och hennes viktresa började med att förstå sitt beteende och förhållande till mat. Hennes ledord är att Vinnaren är den som ALDRIG ger upp!

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Jennifers livesända workshop (Check-in startar 30 min innan utsatt tid)

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!