Coach Lena - "Bakom oss finns erfarenhet och framför oss finns möjligheten att använda den." | WW ViktVäktarna

Säg hej till Lena

Jag heter Lena, är 56 år och bor i hus i Linköping med mina två gubbar. Den ene har två ben och heter Henrik och den andre har fyra och heter Malte. Våra döttrar har flyttat ut så nu har vi mycket tid att spendera på golfbanan och i fjällen eller skogen med vandringskängorna på. Fast mest är jag nog ändå i köket!

Jag har varit medlem i WW ViktVäktarna i hela mitt liv och blev guldmedlem 2013 samtidigt som jag blev Wellness coach. Det är definitivt en av de bästa sakerna jag har gjort och jag njuter varje dag av förmånen att få möte mina medlemmar och bidra till att ge dem nya vanor och nya liv.

Jag vill ha fokus framåt och säger ofta att bakom oss finns erfarenhet och framför oss finns möjligheten att använda den och kanske göra annorlunda. Min favorit-# är #alltidviktväktare för det är så jag lever. Det blir enklare då!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Coach+Digital-medlem träffa vår coach Lena över Zoom. Lena spenderar stor del av sin tid i köket och är guldmedlem sedan 2013. Hon lever efter devisen #alltidviktväktare - Det blir enklare då!

Lena sänder live på fredagar klockan 12:00 och på lördagar klockan 09:30.

Klicka här för att komma till Lenas livesända workshop

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!