Coach Louise - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Louise

"Ramla sju gånger, res dig åtta."

Louise heter jag, jag är 41 år och bor i Sölvesborg där jag har villa, Volvo och vovve. Jag har två barn varav den ena är utflugen. Jag älskar mat, kläder och inredning.

Min viktresa har inte varit självklar & spikrak, jag vet hur det är att stå och stampa, men efter planering och envishet tog jag mig i MÅL – 28 kg lättare.

Som att vinna på lotto för mig

Jag brukar säga att jag är miljonär, för varje gång en medlem firar en framgång, vare sig det rör sig om bättre planering eller bättre tankar är det som att vinna på lotto för mig.

Idag har jag varit coach i 4,5 år och jag njuter av alla underbara människor jag får träffa med mitt motto: "Ramla sju gånger, res dig 8."

Louise håller även i Kickstart-workshops på söndagar.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Louise över Zoom. Louise har varit coach i 4,5 år och har själv gått ner 28 kilo med ViktVäktarna. Hennes motto är ”Ramla sju gånger, res dig 8”.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Louises livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!