Coach Marie A - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Marie

"Det är inte alltid man somnar som en ViktVäktare men man vaknar alltid som en!"

Jag heter Marie, är 55 år och bor i Kumla. Jag är gift och har två vuxna barn. På min fritid dansar jag gärna Zumba. Att resa är viktigt för mig och mina favoritresmål är Italien och Turkiet, som jag besökt många gånger.

Min vikt- och hälsoresa började efter sommaren 1998 då jag vägde 102,8 kilo. Jag mådde inte bra och tänkte se om jag kunde må bättre genom att gå ned i vikt.

Trygg i mig själv och programmet

Jag är ganska målmedveten så när jag väl bestämde mig så gick jag ned 35 kilo på 14 månader 1999. Även om vikten var där jag ville så har jag arbetat mycket med mitt mindset och det tog längre tid än att nå målvikten. Efter 24 år som ViktVäktare är jag trygg i mig själv och programmet. Jag vet att jag kan äta allt men inte alltid. Alla dagar behöver inte och är inte lika. Det är okey!

Att vara coach fantastiskt för då har jag möjlighet att stötta och peppa andra att nå sina mål. Att se glädjen och stoltheten som lyser kring människor som lyckas med det de vill är magiskt med ett litet ord på vägen; "Det är inte alltid man somnar som en ViktVäktare men man vaknar alltid som en!"

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Marie över Zoom. Marie har gått ner 35 kilo med ViktVäktarna. Hon har varit medlem i 23 år och under dessa åren jobbat mycket med sitt mindset. Hennes motto är: ”Det är inte alltid man somnar som en ViktVäktare men man vaknar alltid som en!”

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Maries livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!