Coach Monica - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Digitala workshops

Säg hej till Monica

"Mitt ledord är glädje! Glädje och skratt gör att vi kan känna lycka här och nu."

Jag heter Monica , 60 år och bor på den härliga ön Torsö utanför Mariestad.

Innan jag började min viktresa var jag expert på att hoppa över måltider och äta mycket och fel när jag åt. Jag lurade mej själv att jag inte var hungrig och trodde att detta var ett sätt att hålla vikten. Resultatet blev inte som jag tänkt mej, jag gick upp i vikt istället.

Jag startade min viktresa genom att börja äta regelbundet!

Jag har hittat en balans utan förbud och jag mår gott och känner mej glad. Min framgångsfaktor har varit hur jag tänker om mej själv och min egen förmåga utan att blanda in prestation! En investering till mig från mig! Detta gjorde att jag gick ner 12 kilo.

Jag älskar mötet med människor! Att få stötta, coacha och lyssna! Alla har vi olika utmaningar och vi är olika! Vi gör detta tillsammans!

Mitt ledord är glädje! Glädje och skratt gör att vi kan känna lycka här och nu, både i det stora och lilla!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Monica över Zoom. Monica hittade sin balans genom att äta regelbundna måltider och aldrig gå hungrig. Resultatet av det var att hon gick ner 12 kilo med hjälp av ViktVäktarna.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Monicas livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!