Senior - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Premium-medlemmar:

Senior, se hit!

För dig som börjat trappa ner eller kanske rentav gått i pension börjar en ny fas i livet. Om du vill dela med dig av dina erfarenheter och få inspiration av personer i liknande situation som din, ja då är WW Senior något för dig.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Senior - Varje onsdag kl 15:30

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Senior för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Lär känna din coach

Säg hej till Annelie!

Annelie heter jag, är 57 år ung och gift med Gunnar. Jag har tre underbara ungar som är utflugna sedan ett tag tillbaka. Vi bor på landet ca 3,5 mil nordväst om Stockholm.

Jag är medlem sedan lång tid tillbaka och min hälsoresa har varit krokig med många "av och på". När jag väl började göra som ViktVäktarna och kostprogrammet rekommenderade förändrades mitt mindset och jag lyckades med hälsoresan, -16kg. Jag är coach sedan 2013 och mitt motto är; "Utnyttja" medlemskapet fullt ut och du kommer att se att resultatet blir därefter. Det är du värd!

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.