Senior - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

Senior, se hit!

För dig som börjat trappa ner eller kanske rentav gått i pension börjar en ny fas i livet. Om du vill dela med dig av dina erfarenheter och få inspiration av personer i liknande situation som din, ja då är WW Senior något för dig.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW Senior - Just nu pausat

Denna workshop är för tillfället pausad.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW Senior för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Lär känna din coach

Hej, Annelie här!

Jag har varit guldmedlem sedan 1999 då jag hade gått ner 16 kg med smarta, hälsosamma val och ett nytt mindset. Nu har jag arbetat som Wellness Coach sedan 2013. Jag drivs av att få vara med när medlemmar lyckas nå sina mål på kort och lång tid med WW ViktVäktarnas program precis, som jag själv lyckades nå mitt mål.

Det är fantastiskt att få dela medlemmars fram- och motgångar oavsett var på hälsoresan medlemmen befinner sig. Min egna livslånga hälsoresa är min ledstjärna som jag gärna delar med mig av, tillsammans med kostprogrammet som är outstanding.

Annelie, coach för WW Senior

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.