XL - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Premium-medlemmar:

XL - för dig med många kilon att gå ner

För dig som har lite fler kilon att gå ner kan viktresan kantas av lite annorlunda utmaningar och det kan vara skönt att få förståelse och support från andra i samma situation.

Vår härliga coach Amii håller i XL torsdagar kl 19:30.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW XL

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för den som vill göra en Check-in (invägning) tillsammans med coach Amii.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW XL för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Lär känna din coach

Säg hej till Amii!

I mars 2010 startade jag min viktresa på WW ViktVäktarna i Malmö och det har jag aldrig ångrat! Jag satte mig in i programmet, gjorde det till mitt och gick ner i vikt. Delmål är en viktig framgångsfaktor för mig. När ett år och sju månader gått hade jag nått mitt mål, minus 120 kilo. Det var magiskt!

2012 utbildade mig till coach och det är en av de bästa saker jag gjort. Att få möta medlemmar, att få coacha de till att hitta sina pusselbitar på sin resa. Det är magi för mig!

Mina ledord är:

- Att kämpa är att må bra.

- Du behöver hitta dina pusselbitar eller nycklar.

- Så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna.

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.