XL - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

För Coach + Digital-medlemmar:

XL - för dig med många kilon att gå ner

För dig som har lite fler kilon att gå ner kan viktresan kantas av lite annorlunda utmaningar och det kan vara skönt att få förståelse och support från andra i samma situation.

Så deltar du i den livesända temagruppen:

WW XL - varje torsdag kl 19.45

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för den som vill göra en digital Wellness Check-in (invägning) tillsammans med coach Amii.

Vi rekommenderar att du deltar i din livesända workshop via WW-appen med din mobiltelefon. Gå med i Community-gruppen WW XL för att enkelt ansluta till din livesända workshop och aldrig missa några nyheter från resten av gruppen!

Föredrar du att vara med via dator, ansluter du genom att klicka på länken nedan och loggar in med ditt WW-inlogg. Tänk på att du behöver ha Zoom installerat på din dator!

Hej, jag heter Amii och kommer vara din coach!

Jag startade min resa med WW ViktVäktarna i mars 2010. Efter många år med övervikt vågade jag äntligen ta steget.

Jag valde det enda XL möte som fanns i Malmö. Varför? Jo, då skulle jag få möta fler med större övervikt. För mig var det viktigt att fler kunde känna igen sig i det jag kände; att inte kunna knyta skorna, spänna bilbälte eller att bli uttittad.

Sedan 2012 har jag varit WW Coach och brinner för att tillsammans med medlemmar hitta deras eget sätt att följa programmet. För det vet jag, alla har samma program, men att lyckas handlar om att hitta MITT sätt att göra det på, och göra det till en del av mitt liv.

Coach Amii, livesänd temagrupp WW XL

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.