Coach Annelie J - "Vi packar våra ryggsäckar fulla av erfarenheter som blir vår framgång!" | WW ViktVäktarna

Säg hej till Annelie

Jag heter Annelie och är 53 år.

Jag har gjort många viktresor och den sista 2012 med WW ViktVäktarna. Jag åt mig ner 18 kg och min nyckel till framgång blev mitt mindset. Jag lärde mig att hitta en balans och leva utan förbud, det blev min framgång och fungerar för mig.

Jag brinner för mötet med medlemmar och att vi tillsammans ska hitta nycklar till en hälsosam livsstil som fungerar och gör det hållbart på lång sikt. Många av oss har gjort många viktresor och det är inget att se som ett misslyckande utan en erfarenhet om sig själv. Vi packar varsin ryggsäck full av erfarenheter som blir vår framgång!

Mitt motto är: Den som inte ger upp är en vinnare!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Coach+Digital-medlem träffa vår coach Annelie över Zoom. Annelie har gått ner 18 kilo med WW ViktVäktarna och brinner för mötet med medlemmarna och att tillsammans med dem hitta nycklarna till en hälsosam livsstil.

Annelie sänder live onsdagar 9:30 och 18:30

Klicka här för att komma till Annelie livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!