[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Vi har ett nytt program!

PersonligaPoints™ hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

NollPointsmat | WW ViktVäktarna

NollPointsmat

Njut av näringsrik mat som gör dig mätt utan att behöva räkna!

Vad är NollPointsmat?

Vårt program PersonligaPoints ger dig friheten att njuta av mat som du inte behöver räkna och hålla koll på. Vi kallar den här maten för NollPointsmat eftersom den har 0 Points och du inte behöver använda din budget till den. 

NollPointsmaten hjälper dig att göra smarta val och utgör grunden för hälsosamma matvanor. 

3 sätt vårt program hjälper dig att lyckas på

‎1. PersonligaPoints - ett skräddarsytt program. Du behöver inte ändra din livsstil - din unika Points® budget och NollPointsmat är utformade efter den mat du älskar och inte vill leva utan. Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt - och håll den genom dina nya vanor!

2. Komplex vetenskap = en lättförståelig siffra. Vi stöttar oss på den senaste nutritionsforskningen för att guida dig att välja mat som innehåller mer hälsosamt fett, fibrer och protein och mindre tillsatt socker och mättat fett. Bara för dig att äta och regga - enkelt va?

3. Du kan få fler Points—genom dina hälsosamma vanor! Nu kan du öka din dagliga Points-budget genom att äta och regga icke stärkelserika grönsaker, dricka vatten och röra på dig. Medlemmar som provat nya PersonligaPoints har en mer aktiv livsstil och sitter mindre*. Du kommer att vilja skapa nya hälsosamma vanor!