19 saker som inkluderas i ditt WW medlemskap

Se till att du drar nytta av allt som finns att tillgå!

Ditt medlemskap hos WW ViktVäktarna inkluderar massor med smarta redskap och funktioner. Läs igenom listan nedan för att vara säker på att du inte missar något. Vill du bli medlem direkt?

1. WW-appen

Vår lättanvända och hyllade WW-app är din ultimata kompanjon för att följa programmet. Med appen kan du hålla koll på din mat, aktivitet, sömn och framsteg var du än är. Dessutom får du stöd dygnet runt i vårt Community. Läs om 27 saker du inte visste WW-appen kan göra här.

2. Personlig SmartPointsbudget

Vårt beprövade SmartPointssystem sammanfattar komplexa näringsvärden till en enda siffra som är lätt att använda. All mat och dryck har ett SmartPointsvärde som baseras på antal kalorier, mättat fett, socker och protein. Du får en SmartPointsbudget som är utformad för att du ska nå dina mål, plus en veckobonus för extra flexibilitet. Dessutom kan du överföra upp till 4 oanvända SmartPoints till nästa dag. 

3. NollPointsmat

Njut av mat för 0 SmartPoints som du inte behöver väga eller registrera! Se 10 rätter med NollPointsmat >>

4. Streckkodsläsare

För att förenkla för dig att göra medvetna val så inkluderar WW-appen en streckkodsläsare. Du skannar helt enkelt en vara för att ta reda på SmartPointsvärdet och registrera den. 

5. Synka enheter

Har du en aktivitetsmätare, smart våg eller Apple watch? Synka den med WW-appen så att du automatiskt  kan hålla koll på dina dagliga steg, din träning och vikt. 

6. Registrera vatten

Håll koll på hur mycket vatten du dricker. Klicka på "+" ikonen på Min dag och skriv in hur mycket du har druckit. Här kan du läsa mer om hur mycket vatten du ska dricka och varför det är bra för dig. 

7. Community

Community är vår sociala plattform för våra medlemmar. På Community råder en positiv och peppande anda. Du får inspiration från andra medlemmar, kan dela med dig av din bästa tips, eller delta i grupper för att hitta likasinnade. 

8. Över 4000 recept

Oavsett vad du gillar att äta, och hur lite du kan om matlagning, så finns det ett SmartPoints-vänligt recept för dig. Sök i vår databas och hitta din nästa måltid!

9. Receptförslag

Få dagliga receptförslag och måltidsidéer direkt i appen. Prova den nya funktionen "Vad har du hemma?" och få personliga receptförslag baserat på vad du har hemma. Du hittar också guider baserade på populära restauranger så det blir lättare för dig att göra hälsosammare val när du äter ute.

10. Meditera med guidade mindsetövningar

Ta del av meditationer endast för våra medlemmar direkt i WW-appen. Vi hjälper dig att hitta fokus, hantera tristessätande och att reflektera över dagen.

11. AktivitetsPoints 2.0

AktivitetsPoints 2.0 tar hänsyn till ålder, kön, din vikt och aktivitetens intensitet för att ge dig det mest rättvisande värdet för din träning. 

12. Låt Siri registrera åt dig

iOS-användare kan säga till Siri att registrera gårdens frukost eller visa hur många SmartPoints som du har kvar. Med tiden lär sig Siri dina vanor och kan rekommendera genvägar för att hjälpa dig att  hålla dig på banan. 

13. Delta i utmaningen #samlablått 

Har du undrat vad de blåa plupparna i kalendern i  WW-appen är? Det är de dagar som du har hållit dig inom din hälsosamma zon. Den smarta zonen är när du håller dig inom eller nära din SmartPointsbudget. Försök att få så många blåa prickar som möjligt och dela gärna dina framsteg under hashtaggen #samlablått. 

14. Receptskaparen

I appen eller på webbsidan så kan du skapa dina egna recept så att du enkelt kan registrera och ha koll på SmartPointsvärdet. (Glöm inte att ta använda Favoriter - bara klicka på stjärnan vid den maten som du äter ofta.)

15. Veckomenyer

Vet du inte vad du ska äta? Följ våra veckomenyer så får du en flygande start! Du hittar dem på webben och på din workshop. 

16. Följ din viktkurva

Registrera din vikt i appen eller på webbsidan och se dina delmål och framgångar. Varje vecka får du även en personlig framstegsrapport så att du håller dig på banan!

17. Veckans strategi

Varje vecka väljer vi en vetenskapligt förankrad strategi eller teknik som hjälper dig att nå dina mål. Du hittar veckans strategiartikel i appen och den uppdateras varje söndag.

18. Livesända workshops

Vi erbjuder livesända workshops - ja, du kan delta i din workshop var du än befinner dig! Få stöd av en coach och alla de andra medlemmarna. Exklusivt för dig som är Coach + Digital medlem. 

19. Värva en vän

Det är roligare tillsammans! Du som är medlem kan värva dina vänner så får både du och din vän en kostnadsfri månad. Bjud in så många vänner som möjligt!