Hitta ditt medlemskap | WW ViktVäktarna

Du får 50% rabatt under 1 helt år!

Vid köp av utvald plan
*Medlemmar som följer ViktVäktarnas program kan gå ner upp till 1 kg i veckan.
Ät gott och hälsosamt

Dina mål är inom räckhåll med ViktVäktarkassen!

Gör vardagen enklare med Pointsberäknade rätter direkt hem till dörren. Du slipper planera dina måltider, släpa tunga kassar från affären och undviker att frestas till spontanköp i affären – smart va?

Jämför våra medlemskap

Vårt program hjälper dig att skapa hälsosamma vanor.

Lär dig mer om ViktVäktarna® program

Till skillnad från andra viktminskningsprogram, tittar vi på kalorier och komplexa näringsvärden och skapar en enda lättförståelig siffra: ett Pointsvärde. Det blir enkelt och roligt att följa vårt program!


Allt! Vi lovar, ingenting är förbjudet. Du kan äta vad du vill, och du behöver inte gå hungrig eftersom du alltid kan använda din NollPointsmat utan att använda din budget.


Det finns bra NollPointsalternativ och massor av recept för dig som är vegan eller vegetarian.


När det kommer till att äta hälsosamt, är det inte bara kalorier som spelar roll. Points tar också hänsyn till protein och fibrer och skiljer på naturligt och tillsatt socker såväl som på omättat och mättat fett. Din Pointsbudget är unik och kommer guida dig till att äta hälsosamt så att du både går ner i vikt och mår bra. Du behöver bara äta, registrera och gå ner i vikt.


Du planerar din mat och dryck, du kan ta del av över 4000 recept, restaurangmat från kända matkedjor, en streckkodsläsare (för att göra det enkelt!), träningsvideos, Veckans check-in, ett eget Community med pepp och stöd och mycket mer. Appen ingår i alla medlemskap!


Det är helt upp till dig. Du kan delta i workshops fysiskt hos en Coach eller digitalt via Zoom, då också med en coach. Så du kan helt enkelt välja vad som passar dig bäst. Vi har olika medlemskap för att alla ska kunna välja sitt sätt- oavsett om du vill göra det helt själv eller få stöd av en Coach.


Våra coacher är experter på vårt program och kan ge dig det stöd du behöver, när du behöver det. Du väljer om du vill besöka en fysisk workshop eller delta i en livesänd workshop via Zoom. Deras stöd kommer hjälpa dig att nå dina mål.


Fortfarande osäker på vilket medlemskap som passar dig?

Ta reda på detta med vårt hälsoquiz!