Brett, -9 kg

Bretts liv med familj, mat och vänner
Publicerad 5 mars 2019

Brett, -9 kg

Medlem hos ViktVäktarna® i Australien

Jag brukade ha en bild på mig själv på mitt skrivbord på jobbet: jag hade långt hår och vägde runt 120 kg. Jag var en klar kandidat för hjärt- och kärlsjukdomar, hade lågt självförtroende och kände mig förskräcklig.

Jag gick med i ViktVäktarna första gången med min fru Alexandra 1999 för att gå ner i vikt. Men med tiden var vi dåliga på att gå på workshops och det föll helt 2007 när vår första son föddes. Under första graviditeten (och andra), slutade vi äta hälsosamt, vi var trötta och började med snabbmat. När jag blev pappa, förstod jag dock hur viktigt det var för mig att ta hand om min hälsa så att jag kan finnas där för mina barn.

En ny start

Alexandra och jag gick med igen 2013 efter att vi fått vårt tredje barn. Att få personlig coaching och gå på Workshops varje vecka hjälpte oss verkligen att hålla oss på banan den här gången.

WW appen gör programmet enkelt att följa

WW appen har hjälpt mig att hitta balansen när det gäller maten och recepten har gett mig massor med kulinarisk inspiration till att själv laga mat. Vad jag verkligen gillar med WW Flex är flexibiliteten: jag kan gå ut och äta med mina vänner och behöver inte känna att jag går miste om något. Jag kan äta vad jag vill.

Det har varit fantastiskt att ha Alexandra med mig på resan. Det betyder så mycket och vi hjälper varandra att förbli motiverade. På helgerna väljer vi alltid ett recept från ViktVäktarna att laga och vi involverar dessutom barnen.

Så har Bretts framgångar med ViktVäktarna förbättrat hans liv

Sedan jag gick med i ViktVäktarna har min hälsa förbättrats dramatiskt. Nu har jag energi och ork att springa runt och hålla jämna takter med våra barn. Jag har också lärt mig att gilla att vara aktiv, gått med i idrottslag och till och med deltagit i ett lopp med mina kollegor. Jag älskar att ha energin till det.

ViktVäktarna har gett mig så mycket mer än bara en lägre siffra på vågen. Men det bästa av allt är att vi har skapat ett hälsosammare liv tillsammans med min familj. Jag vill förbli hälsosam så att jag kan fortsätta finnas där för min fru och mina barn.