Jay, -9 kg

Långa arbetsdagar och tvillingdöttrar gjorde att Jay inte hade mycket tid kvar för träning, men små förändringar i hans livsstil förändrade allt.
Publicerad 14 maj 2019

Jay, -9 kg

Medlem hos ViktVäktarna® i USA

Med Jays egna ord:

Ända sedan jag började min karriär inom ekonomi så utnyttjade jag att jag kunde köpa hur mycket och vilken mat jag ville under långa arbetsdagar – trots att mitt tighta schema inte tillät mig att gå på gymmet. När min fru blev gravid med våra tvillingdöttrar och krävde milkshakes mitt i natten eller pizza kl 3 på morgonen så åt även jag. Det var inte förrän flickorna föddes som jag insåg hur långt det hade gått.

 

Ändrade sina vanor

 

Hitta kontrollen

Jag kände att jag hade förlorat mycket av den friheten jag hade innan jag blev pappa, jag hade ännu mindre tid att göra saker för mig själv – som att träna. Men jag visste ju att det fanns en sak som jag kunde förändra – det jag åt.

 

Lekfullt med appen

Så snart jag hade laddat ner appen förstod jag att WW passar alla. Jag har alltid varit tävlingsinriktad och genom att använda appen blev mina matval mer gameifierade – jag använde den under hela dagen för att registrera min mat och kollade varje kväll hur många SmartPoints jag hade ätit. Om jag gick över min budget så planerade jag för att äta lite bättre nästa dag. Det var roligt.

 

Hur Jays framgång med WW har förbättrat hans liv

Jag har aldrig sett på WW som en diet. För mig handlar det mer om en livsstil med lite disciplin – istället för att äta tre köttbitar nöjer jag mig med två och det gäller att vara ärlig mot sig själv. Nu när jag har gått ner nästan 10 kg så kan jag vara en bättre pappa. Det känns som att jag kan klara av allt som än kommer i min väg mentalt eller känslomässigt – som maratonloppet som jag alltid har vela springa. En dag vet jag att jag kommer att korsa mållinjen.