Vår smarta viktminsknings-

app!

Den smarta viktminsknings appen!

Du har den alltid med dig

Med ViktVäktarnas app kan du enkelt hålla koll på din mat, dina aktiviteter och din vikt var du än befinner dig. På restaurangen, i affären eller när du är på språng - nu kan du alltid göra smarta val i samband med din viktminskning!

Hjälper dig att hålla koll

Med vår viktminsknings app håller du koll på din SmartPointsbudget och kan enkelt och snabbt kolla upp SmartPointsvärden för all mat och dryck genom att skriva in namnet på det du söker eller skanna streckkoden på en vara. Självklart finns alla våra recept i appen  - sök på kategorier och hitta inspiration. Dessutom kan du hålla koll på din viktkurva och registrera aktivitet.

Inspireras av andra

Det finns även ett unikt Community i appen där ViktVäktarmedlemmar kan inspirera och inspireras av andra som strävar mot samma mål!

Skanna dina livsmedel i appen!

När du är i affären

Med streckkodsläsaren kan du snabbt och enkelt skanna varan för att få SmarPointsvärdet på produkten. Utbudet av livsmedel är enormt och det kan vara svårt att veta vilken produkt man ska välja. Skanna - och få svar på det direkt!

Lägg själv in livsmedel

Om något livsmedel inte finns så kan du enkelt själv lägga in produkten genom att ange näringsvärdena. 

Anslut din aktivitetsenhet via appen

Synkronisera och få AktivitetsPoints

Trimma din viktminskning genom att hålla koll på din aktivitet. Du kan lätt ansluta din aktivitetsenhet (t.ex. Apple watch & Fitbit - för att se om din aktivitetsenhet är kompatibel ber vi dig klicka här för att SE ALLA) till vår app så läggs din aktivitet automatiskt in i appen och görs om till AktivitetsPoints. Når du ditt AktivitetsPointsmål varje vecka?