Viktminskningsapp | WW Sverige

Den smarta viktminsknings-appen!

 

Du har den alltid med dig

Med WW ViktVäktarnas app kan du enkelt hålla koll på din mat, dina aktiviteter och din vikt var du än befinner dig. På restaurangen, i affären eller när du är på språng - nu kan du alltid göra smarta val i samband med din viktminskning!

Hjälper dig att hålla koll

Med vår viktminsknings app håller du koll på din SmartPointsbudget och kan enkelt och snabbt kolla upp SmartPointsvärden för all mat och dryck genom att skriva in namnet på det du söker eller skanna streckkoden på en vara. Självklart finns alla våra recept i appen  - sök på kategorier och hitta inspiration. Dessutom kan du hålla koll på din viktkurva och registrera aktivitet.

Inspireras av andra

Det finns även ett unikt Community i appen där WW ViktVäktarmedlemmar kan inspirera och inspireras av andra som strävar mot samma mål!

Ladda ner på

Bli medlem idag!

Vår viktminsknings-app!

Kickstartsmenyer i appen

För att hjälpa dig att få en flygande start så har vi tagit fram fyra kickstartmenyer. Följ menyerna eller inspireras av recepten och blanda hur du vill. De hjälper dig att förstå hur du ska tänka framöver och hur du kan laga god och nyttig mat för att få de resultat du önskar.

Få fem appar i en

I vår hyllade WW-app finns allt du behöver för att lyckas med din viktminskning. Registrera dina vanor, ta del av recept, träningsvideos, meditation och inspireras av andra medlemmar i vårt fantastiska Community.

Skanna dina livsmedel i appen!

När du är i affären

Med streckkodsläsaren med vår smarta viktminsknings app kan du snabbt och enkelt skanna varan för att få SmarPointsvärdet på produkten. Utbudet av livsmedel är enormt och det kan vara svårt att veta vilken produkt man ska välja. Skanna - och få svar på det direkt!

Lägg själv in livsmedel

Om något livsmedel inte finns så kan du enkelt själv lägga in produkten genom att ange näringsvärdena. 

Läs mer om vårt medlemskap Digital

Community - för dig!

Bli inspirerad och inspirera andra på vårt Community som du hittar i ViktVäktarnas app eller på webben. Här kan du följa andra medlemmars viktresa och hitta massor med motivation. Lägg upp egna bilder eller dela med dig av något bra tips.

Du är aldrig ensam på viktresan! Häng på!

Loading...

Anslut din aktivitetsenhet till vår viktminsknings app!

Synkronisera och få AktivitetsPoints

Trimma din viktminskning genom att hålla koll på din aktivitet. Du kan lätt ansluta din aktivitetsenhet (t.ex. Apple watch & Fitbit - för att se om din aktivitetsenhet är kompatibel ber vi dig (klicka här för att se alla) till vår app så läggs din aktivitet automatiskt in i appen och görs om till AktivitetsPoints. Når du ditt AktivitetsPointsmål varje vecka?

Från 45 kr/veckan.
Välj medlemskap:

Digital

Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår hyllade app
(Från 45 kr/v).

Coach + Digital

Du deltar i workshops (för tillfället livesända) med coach samt får tillgång till vår app
(Från 92 kr/v).