Ha en motionsplan för sommaren!

Det är lätt hänt att motionen får stryka på foten i semestertider. Förbered dig genom att ha en plan vecka för vecka. Här bjuder vi på smarta knep för att hålla flåset uppe!
Publicerad 26 juni 2017

Ladda för en aktiv semester!

  • Försök att utgå från dina redan invanda rutiner för träningen. Det viktiga är ju att du rör på dig. Sen om det är på badstranden eller i trädgården spelar mindre roll.
  • Ta reda på vad som finns på ditt resmål. Kanske badmintonbana? Ja det vore kanske inte så dumt att prova på under semestern!
  • Packa resväskan smart! Överst på listan ska du skriva träningskläder. Ett gummiband tar ingen extra plats, så det får också följa med.
4 smarta tips för sommarvardagsmotion!
1. Måla huset!

Alla har ju inte ett gammalt torp som ska renoveras, men tänk efter - har du inte något projekt som behöver genomföras. Ett förråd som ska rensas, en möbel som ska renoveras. Även lågintensiv träning ger mer än att totalslappa i hängmattan hela semestern.

2. Putsa fönster!

Med lite bra musik och somriga träningskläder så blir detta ett rent nöje i dubbel bemärkelse!

3. Klipp gräset, kratta eller hugg ved!

Trädgårdsaktiviteter kan ha en enormt välgörande effekt på stressade själar. Om du har svårt att varva ner när semestern börjar, så ta tag i ett redskap och sätt igång!

4. Träna med barnen!

Spring bredvid när barnen cyklar till badstranden. Häng med tonåringen på löprundan, det ger extra kvalitetstid. Eller utmana ungdomarna på fotbollsmatch i solnedgången. Var beredd på att svettas!