Fyll på och uppdatera din go-to-mat så hjälper den dig på resan!

Veckans strategi
Publicerad 20 april 2023

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Föreställ dig maten du brukar välja. Färsk frukt och en god yoghurt. Ägg, kokta precis som du vill ha dem. Lax, kokt, kall- eller varmrökt, du väljer! Fundera på varför denna mat är så viktig för dig och hur den kan hjälpa dig att nå och behålla din nya vikt.

Låt oss gräva lite djupare…

Det är helt okej att inte tänka så mycket på din hälsosamma favoritmat. Men det är värt att ta sig tid att inse hur viktig din go-to-frukost eller mellanmålet med frukt är och att förstå vilken skillnad det gör för dig. Om du gör det uppgraderas den från att bara vara en frukost till att vara en värdefull vana på din resa.

Genom att koppla ihop de val av mat du gör med dina vanor skapar du en medvetenhet och ett beteende som kommer att hjälpa dig på din resa mot en hälsosam vikt. När du ser vilka resultat du får blir det lättare att hålla fast vid dessa vanor, vilket i sin tur ökar din lust att göra ännu fler förändringar och testa ännu fler nya livsmedel.

En av de bästa sakerna med ViktVäktarna® är att du kan fortsätta äta din favoritmat och ändå gå ner i vikt. Dessutom kommer all NollPointsmat eller mat med låga Pointsvärde underlätta för dig och ge dig mer flexibilitet så att du går ner i vikt på det sätt du önskar och mår bra av.