Tydliggör din intention och följ den

Veckans strategi
Publicerad 1 december 2022

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Hamnar du lätt på villovägar när det är mycket som händer? Behöver du lite extra hjälp för att hålla dig på rätt spår? Dessa steg kan hjälpa dig att vägleda dig själv mot dina mål.

Låt oss gräva lite djupare…

Viktresan kan vara nog så utmanande under normala omständigheter, men under semester och högtider kan det kännas extra svårt att vara fokuserad, närvarande och att hålla sig på banan.

Vad kan hjälpa? Att tänka på det du värdesätter, dvs på sådant som är viktigt för dig. När du gör det lägger du grunden för att kunna sätta, och tydliggöra, din intention för hur du vill avsluta året och vilka åtgärder du ska vidta. Med andra ord kan du tänka på det du värdesätter som den ultimata destinationen. En intention kan fungera som en kompass som pekar ut riktningen och vägleder dig mot det du värdesätter. Genom att identifiera specifika åtgärder och sätta veckovisa STAR-mål ger du dig själv steg-för-steg-instruktioner för att ta dig till din destination, dvs ditt större mål.

Så innan du börjar navigera bland julfesterna, maten, hektiska kalendrar och hinder på vägen - stanna upp och grunda dig själv i nuet för att ansluta till det som är viktigast för dig. Låt det bli din inre GPS som guidar dig närmare dina mål under kommande veckor och in i det nya året.

Läs mer om månadens tema som handlar om att ansluta till nuet och till det som är viktigt för dig.