Så kan du nyttja dina erfarenheter och nå framgång

Veckans strategi
Publicerad 24 november 2022

Du hittar Veckans strategi som PDF här.

Önskar du ibland att någon skulle berätta för dig exakt hur du ska göra för att nå dina mål? Den personen kan vara du själv.

Låt oss gräva lite djupare…

Viktresan är sällan en spikrak väg framåt och nedåt, men tack och lov finns det många strategier och tips som hjälper oss att navigera längs vägen (regga, måltidsplanera, NollPointsmat, etc). Men du har en annan mycket värdefull och ofta outnyttjad resurs: dina tidigare erfarenheter.

Att reflektera över prestationer och de handlingar som tog dig dit - hur du övervann hinder eller varför något funkade bra - kan vägleda dig i hur du ska tänka och ta dig an vad som händer härnäst. Detsamma gäller för det som inte har fungerat. Att mentalt börja gräva i varför något inte gått vägen kan hjälpa dig att dirigera om och implementera en ny plan istället för att upprepa samma mönster.

Så när du förbereder dig för att avsluta året starkt och få en bra start på det nya året - bestäm dig för vilka beteenden, vanor eller tekniker du ska ta med dig under den vanligtvis hektiska julmånaden och därefter.

Visste du att?

Efter att ha gått upp i vikt drog 82% av WW Success Registry*-medlemmarna nytta av sina tidigare framgångar för att hjälpa sig själva komma tillbaka på banan, jämfört med endast 18% i kontrollgruppen. Du kan nyttja dina tidigare lärdomar och framgångar närhelst du behöver lite extra fart på din resa.

*WW Success Registry är en forskningsstudie som består av WW-medlemmar som gått ner minst 9 kg och bibehållit den viktminskningen i ett år. Låter det som du? Dela din framgång och gå med i studien idag.

Läs mer om månadens tema som handlar om beprövade strategier som hjälper dig att lägga en bra grund för att kunna avsluta året framgångsrikt.