Så når framgångsrika människor sina mål

Lär av andra medlemmar som gjort samma resa som du gör.
Publicerad 27 januari 2021

ViktVäktarna® vilar på vetenskap. Vi baserar och utvecklar vårt program utifrån den senaste forskningen, och vi bedriver fortlöpande forskningsstudier för att förstå vilka strategier som hjälper människor att gå ner i vikt och att hålla sin nya vikt.

WW Success Registry är en studie på drygt 6000 medlemmar som har gått ner minst 10 kg och hållit vikten i minst ett år. De här medlemmarna hjälper inte bara oss förstå vilka beteenden som är framgångsrika, utan de hjälper även dig. Det är bra att påminna sig själv om att det finns tusentals människor som gjort samma resa som du nu gör, och som nått sina mål. Men också att det finns miljontals (!) medlemmar världen över som gör sin resa just nu och som har liknande mål som du har. Det är det som gör ViktVäktarna och vårt Community så fantastiskt - möjligheten att lära av varandra och växa tillsammans.

Den här månaden drar vi nytta av framgångsrika medlemmars erfarenheter och delar med oss av vilka beteenden de anser vara till störst hjälp. Återkom under följande fyra veckor för att ta del av varje veckas strategi.