Få en kostnadsfri månad*
(Kan kombineras med  andra erbjudanden)

Din personliga inbjudan

Grattis, du har fått en inbjudan till ViktVäktarna av din vän!
Ni kommer båda att få varsin kostnadsfri månad när du blir medlem hos ViktVäktarna. Läs fullständiga villkor längst ner på sidan.

Varför ViktVäktarna?

ViktVäktarna Flex! - Mer frihet och flexibilitet än någonsin, helt baserat på vetenskap - du kommer gå ner i vikt genom att äta god och hälsosam mat.

Nu finns det mer än 200 hälsosamma livsmedel på NollPointslistan vilket betyder att du inte längre behöver väga, mäta eller hålla koll på dessa livsmedel. 

Använd dig av våra coacher, vårt community i appen eller prata med oss och andra medlemmar. Vi finns där med kunskap, inspiration, pepp och stark gemenskap på din väg mot en sundare livsstil.

Vilket medlemskap passar dig?
Online

Använd våra smarta redskap i appen och via vår hemsida för att nå dina mål! För dig som är på språnget och vill göra det själv eller med en vän.

All Inclusive

Gå på möten och få stöd av våra coacher, samt tillgång till våra smarta redskap i appen och via vår hemsida. Få det bästa resultatet!

Instruktioner: Välj ett medlemskap genom den unika länken från din vän och registrera dig. Om det finns aktuella kampanjer har du möjlighet att kombinera det med detta erbjudandet. Två veckor in i ditt medlemskap läggs en kostnadsfri månad på ditt och din väns medlemskap.

 

*Villkor för en kostnadsfri månad: För att bli berättigad en kostnadsfri månad på ditt nuvarande medlemskap måste du som ny eller återkommande medlem registrera dig på ett ViktVäktarmedlemskap genom länken som din vän har skickat till dig samt vara medlem i minst 2 veckor. Du måste vara 18 år eller äldre för att delta. Ditt medlemskap måste vara aktivit vid behandlingstidpunkten. Om dessa kriterier är uppfyllda kommer du att få ett bekräftelsemail på din kostnadsfria månad. Din kostnadsfria månad läggs på ditt  medlemskap. Behandling av förlängning kan ta upp till 2-4 veckor. Din kostnadsfria månad kan inte överföras eller lösas in mot kontanter. Bjud in en vän-kampanjen kan kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller inte för anställda på ViktVäktarna, På jobbet kurser eller för dig som köpt medlemskapet via App store.