Flexa med

Anders Bagge

Med början i februari, kommer ni kunna följa mig och mina framsteg! Ett stort mål var mitt i bröllop i augusti. Det handlar om nya vanor – med bra mat och träning varje dag, för gott. 

En viktig del av omställningen kommer bli matlagning som är en stor passion. Nu ska jag fokusera på att laga hälsosam mat. Jag kommer att äta nyttiga kolhydrater och mycket frukt, grönt och protein som kyckling, ägg, fisk och skaldjur.

För att sporra mig själv har jag bjudit in en privat matjury bestående av frun Johanna och två vänner som löpande kommer att smaka och betygsätta mina rätter. Jag har gett mig attan på att laga mat som smakar lika bra som den är hälsosam.

När jag inte är i musikstudion eller sitter i IDOL-juryn för att uppfylla ungdomars drömmar – blir det mycket tid i hemmet ute på Ekerö med mina fyra älskade hundar och kärleken Johanna.

 

Häng på du med #flexamedbagge

Prova vårt Online-medlemskap gratis i 2 veckor!*

App & webb

Full koll var du än är med våra smarta redskap via webben och i vår app

 

*Efter dina två första kostnadsfria veckor, blir du automatiskt debiterad en månadsavgift på 450 kr om du inte avslutar din provperiod (senast midnatt den 14:e dagen för din provperiod)