Kickstart - Livesänd temagrupp | WW ViktVäktarna

Kickstart

Starta veckan på bästa sätt med vår 15 minuters workshop Kickstart.

Vår peppiga coach ger dig allt du behöver för att hitta motivationen och guida dig till hälsosamma rutiner som fungerar för dig. Vår inspirerande coach Louise håller i Kickstart söndagar klockan 20:00.

Zoom-mötet öppnas 30 minuter innan för dig som vill göra en Check-in (invägning) tillsammans med coach Louise innan workshopen sätter igång. Gå med i Community-gruppen Kickstart i appen där du möter coach Louise och andra medlemmar.

Säg hej till Louise

Louise heter jag, jag är 41 år och bor i Sölvesborg där jag har villa, Volvo och vovve. Jag har två barn varav den ena är utflugen. Jag älskar mat, kläder och inredning.

Min viktresa har inte varit självklar & spikrak, jag vet hur det är att stå och stampa, men efter planering och envishet tog jag mig i MÅL – 28 kg lättare.

Jag brukar säga att jag är miljonär, för varje gång en medlem firar en framgång, vare sig det rör sig om bättre planering eller bättre tankar är det som att vinna på lotto för mig.

Idag har jag varit coach i 4,5 år och jag njuter av alla underbara människor jag får träffa.

Mitt motto är: ”Ramla sju gånger, res dig 8”

Louise håller även i Kickstart-workshops på söndagar.

Om livesända workshops

Våra livesända workshops och temagrupper gör det möjligt för dig att få det stöd du behöver oavsett var du befinner dig.