Coach Amii - "Att kämpa är att må bra" | WW ViktVäktarna

Säg hej till Amii

Jag heter Amii och bor i Tygelsjö utanför Malmö. Jag är 53 år och startade min livslånga hälsoresa i mars 2010. Jag bodde då med mina två ungdomar och min man men barnen har i dag flugit ut. Jag funderade länge på om jag skulle prova WW ViktVäktarna igen, jag visste ju att om jag är med i hjärta & hjärna så fungerar det. Så i mars 2010 gick jag till WW ViktVäktarna i Malmö och det har jag aldrig ångrat! Jag satte mig in i programmet, gjorde det till mitt och gick ner i vikt. Delmål är en viktig framgångsfaktor för mig. När ett år och sju månader gått hade jag nått mitt mål, minus 120 kilo. Det var magiskt!

2012 utbildade mig till coach och det är en av de bästa saker jag gjort. Att få möta medlemmar, att få coacha de till att hitta sina pusselbitar på sin resa. Det är magi för mig!

Mina ledord är:

  • Att kämpa är att må bra.
  • Du behöver hitta dina pusselbitar eller nycklar.
  • Så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna.

Amii håller även i XL-workshops på torsdagar.

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Amii över Zoom. Amii har gått ner 120 kilo med ViktVäktarna och hennes ledord är att “Så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna”.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Amiis livesända workshop.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!