Coach Amii - Livesända Workshops | WW ViktVäktarna

Livesända workshops

Säg hej till Amii

"Att kämpa är att må bra och så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna."

Jag heter Amii och bor i Tygelsjö utanför Malmö. Jag är 53 år och startade min livslånga hälsoresa i mars 2010. Jag bodde då med mina två ungdomar och min man men barnen har i dag flugit ut.

Delmål är en viktig framgångsfaktor för mig

Jag funderade länge på om jag skulle prova ViktVäktarna igen, jag visste ju att om jag är med i hjärta & hjärna så fungerar det. Jag satte mig in i programmet, gjorde det till mitt, och gick ner i vikt. Delmål är en viktig framgångsfaktor för mig. När ett år och sju månader gått hade jag nått mitt mål, minus 120 kilo. Det var magiskt!

2012 utbildade mig till coach och det är en av de bästa saker jag gjort. Att få möta medlemmar, att få coacha de till att hitta sina pusselbitar på sin resa. Mitt ledord är: Du behöver hitta dina pusselbitar eller nycklar, och så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna!

Nu kan du delta i våra livesändningar när och var du vill.

Här kan du som Premium-medlem träffa vår coach Amii över Zoom. Amii har gått ner 120 kilo med ViktVäktarna och hennes ledord är att “Så länge jag inte ger upp kan jag alltid vinna”.

Mötesschema finns i kalendern.

Klicka här för att komma till Amiis livesända workshop.

Klicka här för att läsa mer om Premium-medlemskap.

Se alla våra workshops
Klicka här för att enkelt se hela veckans schema.

Varför ska jag gå på en livesänd workshop?

Jo! Den livesända workshopen hjälper dig att nå dina mål, hålla motivationen uppe och ger dig tips och idéer. Det är enkelt och roligt att vara med, oavsett var du befinner dig. Klicka på länken ovan och var med från din dator, läsplatta eller smarttelefon. Du väljer själv om du vill synas i bild eller inte och du kan välja om du vill prata eller bara lyssna. Du som deltar i våra livesända workshops har möjlighet att göra en kort Check-in (personlig invägning med coachen) via Zoom innan din livesända workshop börjar.

Varmt välkommen!