[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Om ViktVäktarna | WW ViktVäktarna

Om Oss

Du känner förmodligen någon som varit med i ViktVäktarna? Genom åren har vi hjälpt miljontals människor att gå ner i vikt. Vår metod är beprövad och vi vet att den fungerar.

Det började i ett vardagsrum i New York

I början av 60-talet började en amerikansk kvinna vid namn Jean Nidetch, grundare till Weight Watchers, att bjuda in vänner till sitt vardagsrum för att prata viktminskning. Hon tänkte att det vore både trevligare och effektivare att gå ner i vikt gemensamt. Konceptet gör succé och Jean Nidetchs budskap och verksamhet sprider sig sedan lavinartat över hela västvärlden och når 1972 Sverige och Malmö. Möten öppnas först i Göteborg och Stockholm och sedan fortsätter expansionen och snart finns det möten på de flesta större orter.

Programmet utvecklas

Vi förändras och utvecklas hela tiden för att du ska få den bästa upplevelsen. Från ett strikt program med många måsten, förbud och tvång under 70- och 80-talet till nutidens program med mer flexibilitet där du själv kan bestämma vad du vill äta så länge du håller dig inom din budget eller äta dig mätt utan att väga eller mäta om du väljer livsmedel från en speciell lista över hälsosamma livsmedel. 

 

ViktVäktarna idag

ViktVäktarna erbjuder en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid. ViktVäktarna följer de svenska näringsrekommendationerna. Vårt program bygger på en vetenskapligt beprövad metod med grundpelarna mat, motion och motivation.

Vi finns här för att motivera dig till att göra smarta och hälsosamma val, inte bara nu, utan för resten av ditt liv.