Vi är WW. ViktVäktarna, reimagined. | WW SverigeVårt syfte:

Vi inspirerar till hälsosamma vanor genom hela livet


För individen, familjen, samhället, världen—för alla.
I linje med detta är vi glada att dela med oss av några nyheter!


Vi har länge inspirerat människor till hälsosamma vanor – ändå har vi den största potentialen framför oss.

ViktVäktarna 
utvecklas och förändras 

Vårt nya namn återspeglar att vi är ledande inom wellness i världen. Vi kommer alltid att vara världsledande inom viktminskning, men WW ViktVäktarna välkomnar nu alla som vill skapa hälsosamma vanor — oavsett om det betyder att äta bättre, röra på sig mer, utveckla positiva tankar, fokusera på vikt ... eller allt ovan! 

Vi är för alla

Vår app kommer att uppdateras för att hjälpa människor att nå alla sina wellness-mål, inte bara viktminskningsmål.  Läs mer om vårt program

Vi uppmärksammar alla

Vi planerar att introducera WellnessWins, ett lojalitetsprogram som uppmuntrar och inspirerar medlemmar på olika sätt under deras wellness-resa. 

Vi stärker ditt mindset


Vi har lång erfarenhet inom området beteendeförändring. Vi planerar att inleda ett samarbete med Headspace för att stödja våra medlemmar med mindfulness-innehåll i vår app.​ 

Vi inspirerar till hälsosam matlagning.


Vi kommer i år och under nästa år att lansera kokböcker och köksredskap för att underlätta i vardagen för våra medlemmar.

Våra produkter utvecklas

Vi tar bort artificiella sötningsmedel, färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel från alla de livsmedel som bär vårt varumärke.

Vi gör gott


Vårt mål är att göra wellness tillgängligt för alla. Med WW Good vill vi skapa bättre hälsa för fler.