Mat

NollPointsmat du inte tänkt på

Men absolut borde testa!

Visst visste du att mittWW+ har hundratals NollPointsmat som du aldrig behöver mäta, väga eller regga. Att äta dem kommer med andra ord inte kosta dig några SmartPoints®. Hur smart är inte det?

Vilken som är din NollPointsmat beror på vilken plan du följer. Men oavsett om du följer Grön, Blå eller Lila är NollPointsmaten utvald för att de utgör basen i hälsosamma kostvanor. Att fylla tallriken med denna typ av mat är inte bara bra för kroppen, det gynnar även viktminskning. Detta beror delvis på att det är svårt att överäta dessa livsmedel. För, tänk på det, det är ganska mycket enklare att äta sex småkakor, än att försöka mata i dig sex bananer på en och samma gång, eller hur?

Hur du kan använda NollPointsmaten

Det finns inget rätt eller fel sätt att använda NollPointsmaten på, men här kommer några idéer för hur du kan tänka när det gäller dem.

· Använd dem som en bas att bygga vidare på. Till exempel kan du utgå från en kycklingbröstfilé (0 SmartPoints på Blå och Lila), toppa med tärnade solmogna tomater och basilika (båda 0 SmartPoints på samtliga planer) och slutligen kanske lägga till en skiva mozzarella och en skvätt balsamvinäger.

· Använd dem som en krockkudde. Om det känns som att du håller på att få slut på dina SmartPoints innan dagen är slut, leta upp recept som är gjorda helt på NollPointsmat i appen. Helt gratis mättnad!

· Spara SmartPoints till något speciellt. Ska du ut och käka ikväll? Då kan det vara en bra idé att vända dig till NollPointsmaten under dagen så att du kan spendera lite mer till middagen. Då kan du vara med flexibel när du öppnar den där menyn!

Mat du inte trodde var NollPointsmat

Du kan förmodligen gissa dig till en del NollPointsmat: spenat, broccoli, äpple, banan… Ja, du har rätt, alla dessa är ”nollor” på samtliga planer. Men några livsmedel blir du kanske lite mer förvånad över när vi säger att de har 0 SmartPoints. Kolla här!

1. Äggröra

Japp, denna smarriga frukost-, brunch-, och lunchfavorit kommer inte slå hål på din SmartPointsbudget. Alla ägg, oavsett om de är kokta, stekta eller omgjorda till en äggröra eller omelett, har 0 SmartPoints på Blå och Lila plan, och bara 2 SmartPoints/ägg på Grön.

2. Löjrom

Oh la la! Denna lyxvara må vara dyr i pengar, men det kostar dig inte en enda SmartPoints om du följer Blå eller Lila plan. Och för att den ska få 1 SmartPoints på Grön plan, måste du äta 4 matskedar. Gott och billigt alltså, i SmartPoints då…

3. Edamame

Edamame är förmodligen det bästa snackset du kan snacksa i dig! De har 0 SmartPoints på Blå och Lila plan och 3 SmartPoints/1 dl på Grön. Koka dem hastigt och krydda med vad du känner för. Hitta receptinspiration i appen.

4. Fruktsallad

Att köpa lite olika frukter, dela dem i munsbitar och lägga i en fin liten skål blir till ett lyxigt och smart mellanmål eller gottis i tv-soffan. Eller varför inte lägga dem i en liten matlåda och ta med på utflykten eller jobbet. 0 SmartPoints på alla planer!

5. Picklade grönsaker

Yes, det stämmer! Picklad lök, picklad rödkål, picklade polkabetor, picklad chili… Vi gillar allt picklat och det kan ju pigga upp vilken halvtrist sallad som helst! 0 SmartPoints på alla planer.

6. Grekisk yoghurt 0%

Detta är verkligen en bra produkt som kan hjälpa dig att hålla dig till din budget. Byt ut crème fraiche, majonnäs eller den fullfeta yoghurten i röror och såser mot en 0%-ig. Fräscht och gott och 0 SmartPoints på Blå och Lila plan, och ynka 1 SmartPoints/3 msk på Grön.

7. Tofu

Tofu är inte bara till för vegetarianer, låt oss få det klart för oss en gång för alla. Det är en mångsidig produkt som du kan använda till mer än du tror. Kika gärna bland recepten i appen för inspiration. Och just det ja, 0 SmartPoints på Blå och Lila, 1 SmartPoints/dl på Grön.

Bli medlem idag - från 53 kr/vecka

Medlemskap:
Digital

Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår app.


12 mån: 53 kr/vecka (månadspris 229 kr)
6 mån: 64 kr/vecka (månadspris 279 kr)
3 mån: 76 kr/vecka (månadspris 329 kr)

Medlemskap:
Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach och får tillgång till vår app.

12 mån: 92 kr/vecka (månadspris 399 kr)
6 mån: 104 kr/vecka (månadspris 449 kr)
3 mån: 115 kr/vecka (månadspris 499 kr)

Medlemskap:
Digital

Du gör hälsoresan på egen hand med hjälp av vår app.


12 mån: 53 kr/vecka (månadspris 229 kr)
6 mån: 64 kr/vecka (månadspris 279 kr)
3 mån: 76 kr/vecka (månadspris 329 kr)

Medlemskap:
Coach + Digital

Du deltar i workshops med coach och får tillgång till vår app.

12 mån: 92 kr/vecka (månadspris 399 kr)
6 mån: 104 kr/vecka (månadspris 449 kr)
3 mån: 115 kr/vecka (månadspris 499 kr)