Ladda upp inför mellofest

Publicerad 17 januari 2023
Nyttiga snacks till MelodifestivalenNyttiga snacks till Melodifestivalen

Snart är det dags för årets upplaga av Melodifestivalen. Under 6 veckor är lördagskvällarna reserverade till dans, kompishäng och såklart gott snacks! Vi ger dig tips för att fixa bästa mellofesten, allt från lite hälsosammare snacks och drinkar till roliga aktiviteterunder kvällen. Håll i er, för NUUUUU KÖR VI!Glitter för melodifestivalen

4 Tips för bästa mellofesten

  1. Klä i er i glitter och glamour. Inget lyfter en fest som deltagare som tagit temat på allvar. Dyk ner i garderoben och sminklådan och gå loss!
  2. Blanda den perfekta schlagerdrinken. En välkomstdrink är alltid uppskattat. Behöver du inspiration? Spana in våra drinktips lite längre ner.
  3. Anordna ett schlagerquiz. Vilket år uppträdde Carola med Fångad av en stormvind och vilken färg på skorna sjöng Herreys om back in the days? Låt dina gäster briljera med sina mellokunskaper! Är festdeltagarna i blandade åldrar? Gör ett mellobingo för de yngre deltagarna!
  4. Gissa vinnarna. Anordna en vadslagning och låt alla gissa sina topp 3 favoritlåtar som kommer gå vidare eller vem som tar hem storvinsten. Låt äta och berömmelse ligga i vinstpotten och ladda redan nu för en uppföljare av tävlingen nästa år.

Maxa mellosnackset

Popcorn med en twist, kikärtor, nötter och smarta snickers. Hälsosamma mellosnacks är bara WIN!

Något gott i glaset

Bjud på en härlig välkomstdrink eller överraska gästerna med en efterrättsdrink.