Ät hälsosamt och må bra

Publicerad 8 juni 2016

Allt börjar med maten. När du äter hälsosamt vill du så småningom göra fler hälsosamma val. Vi lär dig att äta bättre så att du känner dig hälsosammare, mår bra och går ner i vikt. Det handlar inte bara om antal kilon på vågen, det handlar om din hälsa.

Dina Points guidar dig

ViktVäktarnas program är skapat för dig, för att du ska nå dina viktminskningsmål - samtidigt som du äter maten du älskar och lever ditt liv som du vill.

Points tar inte bara hänsyn till livsmedlets kaloriinnehåll, utan även mängden socker, mättat fett och protein. Livsmedel som har lågt Pointsvärde är de mest hälsosamma. De mättar bra och innehåller massor av nyttigheter.  Dessutom har alla frukter och nästan alla grönsaker Pointsvärde noll så det blir lättare att göra smarta val när du blir sugen på något eller vill äta en större portion. Dessutom har flera råvaror NollPoints, vilket gör att du inte behöver räkna dem alls.

Hälsosamma recept

För att hjälpa dig att äta mer hälsosamt ger vi dig massor med tips och råd. Du får dessutom tillgång till tusentals läckra recept som är lättlagade. Vi har även vegetariska, veganska och glutenfria recept. Kom ihåg att det inte finns några livsmedel som är förbjudna. På ViktVäktarna® kan du äta riktig mat och ändå gå ner i vikt.

Vi hjälper dig att gå ner i vikt och att förbättra din hälsa så att du kan vara ditt bästa jag. 

Se recept för en dag!