10 saker du inte visste om ViktVäktarna®

Du vägs inte inför massa andra människor, du kan äta likadan mat som resten av familjen och du måste inte väga allt. Här är 10 saker som du kanske inte visste om ViktVäktarna.
Publicerad 1 mars 2017
  1. Vägningen sker diskret med din coach, inte inför alla andra. Många tror att vägning hos ViktVäktarna är att man står inför andra medlemmar och alla tittar på. Så är alltså inte fallet.
  2. Du kan äta helt vanlig mat. I handeln finns det ett brett utbud av färdigrätter som är från ViktVäktarna och en del kanske tror att det bara är den maten du kan äta som medlem, så är det inte.
  3. Du kan äta mat som passar hela familjen och som du kan bjuda dina gäster på. Du behöver alltså inte göra specialmat utan kan äta samma goda mat som alla andra.
  4. Det är enkelt att följa ViktVäktarnas system. Du behöver inte räkna kalorier utan appen räknar allt åt dig.
  5. De flesta frukter och grönsaker har länge varit 0 Points i ViktVäktarnas program. Nu utökar vi lista med bland annat kyckling, kalkon, ägg, fisk och skaldjur, baljväxter, quorn, tofu, lättfil, naturell lättyoghurt och sojayoghurt. Nu finns det totalt mer än 200 hälsosamma livsmedel på NollPointslistan vilket betyder att du inte längre behöver väga, mäta eller hålla koll på dessa livsmedel.
  6. Du kan vara med i ViktVäktarna när du ammar. Du får i dig alla viktiga näringsämnen samtidigt som du går ner i vikt.
  7. Du kan vara med oavsett om du är vegetarian, glutenallergiker eller laktosintolerant. Se vegetariska recept här:
  8. Du kan fortsätta njuta och leva som vanligt, ViktVäktarna är en livsstil. Du kommer att älska att fortfarande kunna äta din favoritmat och att inte vara hungrig.
  9. Du får stöd i din viktminskning. ViktVäktarna har duktiga coacher som inspirerar och dessutom kan du få tips och pepp från andra medlemmar.
  10. Community i ViktVäktarnas app är ett unikt forum, där du kan inspirera och inspireras av tusentals andra medlemmar.