[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

Klassisk veckomeny | WW ViktVäktarna

Veckomenyer från ViktVäktarna®

✓ Points-vänligt ✓ Passar hela familjen ✓ Vardagsräddare ✓ God & hälsosam mat

Vi vet att det är svårt att känna sig inspirerad att laga ny och god vardagsmat med allt annat som ska hinnas med i vardagen. Vi vet också att många familjer snurrar runt på 7-10 vardagsrätter och så kan vi inte ha det! Vi på ViktVäktarna vet att det går att äta väldigt god mat (också i vardagen) och samtidigt leva hälsosamt och gå ner i vikt. Och detta vill vi hjälpa er med.

För dig som vill planera uppdaterar vi med den kommande veckan redan på söndagen i veckan innan. Du hittar nuvarande vecka lite längre ner på sidan.

Klassiska veckomenyn – för allätaren

I denna veckomatsedel hittar du allt från klassisk husmanskost till mer spännande rätter med influenser från andra delar av världen. Men oroa dig inte, alla recept har enkla instruktioner och är inte ett dugg svåra att få ihop. Dessutom får du ett mumsigt helgtips!

Vill du se fler veckomenyer från ViktVäktarna?

I vår app hittar du 4000+ goda och enkla recept. Dessutom finns ett arkiv med tidigare veckomenyer!

Vår smarta kasse!

Gör vardagen enklare med ViktVäktarkassen från Linas Matkasse! Med vår matkasse får du goda, nyttiga och Pointsberäknade recept som passar hela familjen.

NYHET! För att ge dig större möjlighet att plocka ihop en veckomeny som passar dig utökar vi rätterna i ViktVäktarkassen hos Linas Matkasse. Du kan nu välja mellan 10 Pointsberäknade rätter varje vecka.