[{"type":"span","children":[{"text":"Lär dig mer"}]}]

Ett program anpassat för dig!

ViktVäktarnas program hjälper dig att gå ner i vikt samtidigt som du äter maten du älskar och lever livet fullt ut.

ViktVäktarna och motivation | WW ViktVäktarna

Vi hjälper dig med

Motivationen

Använd dig av våra coacher, de guidade mindsetövningarna i appen, vårt fantastiska Community eller prata med oss och andra medlemmar i våra sociala medier. Vi finns där med kunskap, inspiration, pepp och stark gemenskap på din väg mot en sundare livsstil. Vi tror på dig!

Exklusivt för Premium-medlemmar

Hitta motivation med din coach

Varje vecka tar vi upp ett intressant ämne som rör viktminskning, mat, motion, sömn eller mindset. Du får ta del av programmaterial och Veckans strategi, med vetenskapligt förankrade strategier och läckra recept, varje vecka. Våra duktiga och välutbildade coacher motiverar och inspirerar dig till att nå din önskade vikt och lär dig även hur du ska behålla den nya vikten. Dessutom får du stöd och tips från andra medlemmar.

Bli medlem nu!

Behåll fokus med verktygen i appen

I vår mat- och träningsapp håller du enkelt koll på dina Points.

Studier visar att de som regelbundet skriver ner vad de äter har lättare att gå ner i vikt*. När du skriver ner det blir du medveten om vad du äter och hur mycket du äter. Och det hjälper dig att hålla dig inom din SmartPointsbudget. Att registrera din mat i WW-appen är ett av de mest effektiva redskapen för att lyckas med din viktminskning. 

*O’Neil, PM: Assessing Dietary Intake in the Management of Obesity. Obes Res. 9 Suppl 5 (2001 Dec): 361S – 366S.

WW-appen hjälper dig hålla fokus
WW-appen hjälper dig hålla fokus

Guidade mindsetövningar

Få stöd när du behöver det. I WW-appen hittar du våra guidade mindsetövningar som hjälper dig att hitta fokus, slappna av och hitta ny energi, hantera stressätande och mycket mer.

Ta en stund för dig själv - den behöver inte vara lång - och reflektera över din dag, dina mål eller hur du mår just nu.

Inspireras av andra

Via Community i WW-appen kan du träffa andra i samma situation som du. Ställ frågor och dela med dig av dina erfarenheter längs viktresan. Det är lättare tillsammans!

Följ oss även på Facebook, Instagram och Pinterest för ännu mer motivation. Det är enkelt att ta del av vår gemenskap och vara stolt över det du uppnår.