mittWW+ och motivation | WW Sverige

Vi hjälper dig med

Motivationen

 
Använd dig av våra coacher, vårt community i appen eller prata med oss och andra medlemmar i våra sociala medier. Vi finns där med kunskap, inspiration, pepp och stark gemenskap på din väg mot en sundare livsstil. Heja dig!

Motivation i Wellness Workshop

Varje vecka tar vi upp ett intressant ämne som rör viktminskning, mat eller motion. Du får ta del av programmaterial och Veckans strategi, med intressanta artiklar och läckra recept, varje vecka. Våra duktiga och välutbildade coacher motiverar och inspirerar dig till att nå din önskade vikt och lär dig även hur du ska behålla den nya vikten. Dessutom får du stöd och tips från andra medlemmar. 

Bli medlem nu!

Håll dig motiverad

Med appen + webben

I vår mat- och träningsapp håller du enkelt koll på både dina SmartPoints och AktivitetsPoints. I appen får du dessutom peppande meddelanden som håller din motivation på topp.

Studier visar att de som regelbundet skriver ner vad de äter har lättare att gå ner i vikt*. När du skriver ner det blir du medveten om vad du äter och hur mycket du äter. Och det hjälper dig att hålla dig inom din SmartPointsbudget. Att fylla i checklistan i appen, på webben eller på papper är ett av de mest effektiva redskapen för att lyckas med din viktminskning. 


*O’Neil, PM: Assessing Dietary Intake in the Management of Obesity. Obes Res. 9 Suppl 5 (2001 Dec): 361S – 366S.

Läs mer om appen

Inspireras av andra

På våra möten får du massor av stöd och motivation från andra medlemmar. Via Community i WW-appen kan du också träffa andra i samma situation som du. Ställ frågor och dela med dig av dina erfarenheter. Det är lättare tillsammans!

Följ oss även på WW ViktVäktarnas Facebook, Instagram och Pinterest för ännu mer motivation. Det är enkelt att ta del av vår gemenskap och vara stolt över det du uppnår.

Gå till Community