ViktVäktarna - Äggmuffins med broccoli och gräslök

Äggmuffins med broccoli och gräslök

0
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
12
Svårighetsgrad
Medel
Goda och matiga äggmuffins fyllda med tomat, broccoli och gräslök funkar toppen till frukosten eller som ett gott mellanmål.

Ingredienser

Broccoli

1 stånd

Cocktailtomater

250 g

Gräslök

2 msk

Rapsolja

2 tsk

Ägg

12 st

Senap (dijon)

1 msk

Timjan

1 tsk, torkad

Salt

¾ tsk

Svartpeppar

½ krm

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär broccoli och tomat i små bitar. Hacka gräslök.
  3. Pensla en muffinsplåt med 12 hål med olja.
  4. Vispa upp ägg och blanda vispa ner senap, timjan, salt och peppar. Blanda ner broccoli, gräslök och tomat och fördela i muffinsplåten.
  5. Sätt in i ugnen tills de stelnat, ca 20 minuter.

Anteckning

De du inte äter direkt går fint att förvara i kylen och värma i mikro 30-45 sekunder.