Foto av Äggröra med medelhavstomater från WW ViktVäktarna

Äggröra med medelhavstomater

6
4
4
SmartPoints per portion
Total tid
18 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
8 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Medelhavsinspirerad macka med tomat och basilika.

Ingredienser

Ruccola

50 g

Tomat

2 st

Basilika

1 msk, 10 blad

Ägg

4 st

Paprikapulver

½ tsk

Rapsolja

1 tsk

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or)

Instruktioner

  1. Tärna tomaterna och finhacka basilikan. Vispa ihop äggen med salt, peppar och paprikapulver. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs tomaterna 2-3 minuter. Tillsätt äggen och rör försiktigt tills äggen har stelnat och blivit grynig, ca 5 minuter. Rör ner basilikan. Lägg ruccola och äggröran på brödet och servera.