[{"type":"span","children":[{"text":"Kom igång redan idag"}]}]
Nå dina mål i vinter med rutiner som håller i längden!
Foto av Äggröra med medelhavstomater från WW ViktVäktarna

Äggröra med medelhavstomater

4
Point(s)
Total tid
18 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
8 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Medelhavsinspirerad macka med tomat och basilika.

Ingredienser

Tomat

2 st

Basilika

1 msk

Ägg

4 st

Paprikapulver

½ tsk

Rapsolja

1 tsk

Ruccola

50 g

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or), stor(t)

Instruktioner

  1. Tärna tomaterna och finhacka basilikan.
  2. Vispa ihop äggen med salt, peppar och paprikapulver.
  3. Värm en panna med olja och fräs tomaterna 2-3 minuter. Tillsätt äggen och rör försiktigt tills äggen har stelnat och blivit grynig, ca 5 minuter. Rör ner basilikan.
  4. Lägg ruccola och äggröran på brödet och servera.