[{"type":"span","children":[{"text":"Läs mer"}]}]

PersonligaPoints™ - En unik plan för dig!

Foto av Airfryer fisktacos från WW ViktVäktarna

Airfryer fisktacos

6 - 9
PersonligaPoints™ per portion
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Majstortillas fyllda med en kålsallad, avokado och krispiga fiskbitar som gjorts i en airfryer gör vem som helst lycklig! Och har du ingen airfryer funkar det fint att tillaga dem i ugnen istället, ca 10-15 minuter på 200°.

Ingredienser

Rödkål, färsk

150 g

Salladslök

2 st

Koriander

2 msk

Lime

1 st

Rapsolja

1 msk

Torsk

500 g

Majsmjöl

1 dl

Spiskummin

1 tsk

Vitlökspulver

1 tsk

Cayennepeppar

¼ tsk

Avokado

1 liten(t)/små

Chilipeppar

2 st, röd/röda

Majstortillabröd

8 st, liten/litet

Instruktioner

  1. Strimla kål och salladslök. Knåda ihop med koriander, pressad lime och olja. Smaka av med lite salt låt stå i rumstemperatur till servering.
  2. Dela torsk i mindre bitar och salta lätt.
  3. Blanda ihop majsmjöl och torra kryddor i en djup tallrik. Vänd några fiskbitar i taget i majsmjölet och lägg i airfryern på 200° ca 7 minuter. Fortsätt med resterande fiskbitar.
  4. Stek tortillabröden i en torr panna och lägg över i en handduk medan du steker resterande. Fyll dem med kålsalladen, skivad avokado, strimlad chili och fisk.