Foto av Bookmakertoast på vårt vis från WW ViktVäktarna

Bookmakertoast på vårt vis

6
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En hejdundrande god macka som definitivt mättar. Med ett glas rött till blir det riktigt lyxigt!

Ingredienser

Oxfilé

400 g, eller rostas

Tomat

4 st, bifftomater

Saltgurka

4 st, stora

Margarin flytande 80%

2 tsk

Bröd grovt, osötat

4 skiva(or), lantbröd á 35 g

Senap (dijon)

4 msk

Sallad

100 g

Pepparrot

2 msk, riven/rivet, 2-4 msk färskriven

Äggula

4 st

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna i tunna skivor, klyfta saltgurkan. Skär köttet i 4 bitar, platta ut dem lätt och stek dem i margarinet på hög värme, krydda med salt och svartpeppar. Rosta brödskivorna så de får fin färg och blir knapriga. Bred senap på brödskivorna, lägg på tomater och sallad. Lägg köttet ovanpå grönsakerna och toppa med pepparrot och äggula.