Foto av Crostini med kronärtskräm och tomatsallad från WW ViktVäktarna

Crostini med kronärtskräm och tomatsallad

5
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Enkel och god crostini med kronärtskocka, tomat och ruccola. En förrätt eller lättare måltid som uppskattas av många.

Ingredienser

Ciabatta 15 cm

2 st, á 100 g

Kronärtskocka

200 g, konserv

Kvarg naturell 1%

2 dl

Vitlök

3 klyfta(or), 1 msk riven

Tomat

2 st

Lök

1 st, röd/röda

Ruccola

50 g

Instruktioner

  1. Mixa kronärtskocka, kvarg och vitlök i en matberedare, smaksätt med salt och svartpeppar. Hacka lök och tomat, blanda ner ruccolan, smaksätt med salt och peppar. Skär brödet i 12 tunna skivor och rosta det, bred på krämen och toppa med salladen. Tips! Smaksätt gärna kronärtskockorna med olika färska örter som t ex oregano och basilika.