Foto av Fläskfilé med grönsaksgryta från WW ViktVäktarna

Fläskfilé med grönsaksgryta

15
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Fantastiskt god pastarätt med fläskfilé fylld med cottage cheese, vitlök och parmesan. Ingefära och koriander ger dessutom en härlig asiatisk touch.

Ingredienser

Fläskfilé

125 g

Cottage cheese, naturell 4%

3 msk

Sambal oelek

½ tsk

Vitlök

½ klyfta(or)

Parmesanost

2 msk

Margarin flytande 80%

1 tsk

Zucchini (squash)

1 bit(ar)

Purjolök

1 bit(ar)

Pasta okokt (typ spaghetti)

75 g

Cocktailtomater

4 st

Ingefära

1 krm

Koriander

1 msk, färsk

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i bitar, koka i saltat vatten tillsammans med pastan. Lägg i tomaterna mot slutet. Skär köttet i 3 skivor och banka ut dem med handen. Blanda cottage cheese med sambal, vitlök och parmesan. Lägg en klick på köttbitarna och vik över köttet. Hetta upp margarin i och stek köttet på båda sidorna. Låt grönsakerna och pastan rinna av. Krydda med ingefära och koriander. Servera till köttet.